sunnuntaina, toukokuuta 30

hamekummitus

Mä näin eilen jollain tytöllä baarissa aivan täydellisen ihanan farkkuhameen. Mulla on itellä vähän samantyyppinen Carlingsin farkkuhame mutta sen hame oli kivempi. Buu, olis pitänyt kysyä mistä se on. Koska hame on kummitellut koko päivän mun verkkokalvoilla, päätin itekin laittaa farkkua päälle.

Tänään oon taistellut netin kautta Kelan papereiden kanssa mutta eihän siitä tietenkään mitään tullut. Miten nää kaikki kela-asiat on aina niin hemmetin vaikeita?! Huomenna on pakko mennä sinne toimistoon istumaan ja hermostumaan. Hyi.

Mä oon koko päivän miettinyt eilistä baari-iltaa. Kertoo mun mielestä aika paljon illan onnistuneisuudesta jos koko päivän miettii edellistä iltaa.. voisi sanoa että yksi parhaista bileilloista pitkään aikaan ja ihan oikeasti osasyy tähän oli se että mulla oli ihan pirun hauskaa selvinpäin. :>

Palaillaan taas huomenissa! Kivaa alkavaa viikkoa kaikille! :-)

7 kommenttia:

Anna kirjoitti...

vautsi mikä hame!

Anonyymi kirjoitti...

tosi kiva hame! ja tuo paita myös! ite ostin kaupasta tosi kivan kesätopin, mahtaa miehen leuka tippua alas, kun se on aika tissitoppi, mutta siis ihan siistissä mielessä, ei mitenkään pornahtava. en vaan koskaan oikein tissipaitoja pidä, mikä johtuu siitä, etten sellaisia löydä kaupoista. niitä ei vaan oo!

Milja kirjoitti...

Kela on oikeesti niin saatanasta :D Niien kanssa joutuu tappelemaan joka asiasta vuosikausia... Esim. mun opintotuenmuuttamisasioiden kanssa puhuin kahdeksalle eri henkilölle, ennen kuin se yhdeksäs tiesi jotain, eikä sanonut "tota mä en kuule tiiä... jos soittasin/kävisit vaikka huomenna uusiks".

Sofie kirjoitti...

Oonkohan oikeasti ainoa, jolla on myönteistä sanottavaa kelasta?! No mulle on käynyt niin, että unohdin töideni alkaessa peruuttaa asumistuen ja kun sen heti huomattuani peruutin niin kelan päätös olikin, että saan pitää sen ylimääräisen tuen, eikä sitä peritä takaisin. No ihan ilmaista rahaa, kelpaapi mulle :P

Helmi kirjoitti...

Upee hame! :)

Sofia kirjoitti...

Mistä toi hame on?

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hame, mutta mistä on tuo paita?:)