lauantaina, toukokuuta 8

leather heaven

Eilen vietettiin kavereiden kanssa iltaa Cup & Pint:ssä juoden, syöden ja pelaillen scrabblea. Siitä saattaakin tulla näiden tyttöjen uusi vakimesta!


Tänään oon käynyt pitkästä aikaa kirpulla, ja voi että mitä kaikkea sieltä olisi taas löytynyt. Löysin nahkahousut, ja niistä katkaisinkin jo aika lyhyet shortsit. Ihanat! Ja kun nää on vielä korkeavyötäröiset, niin ei oikein paremmaksi voisi enää mennä.

Löysin myös täysin käyttämättömän ihanan korsetin, jossa oli vielä hintalaput kiinni. Tää on ihan täydellinen ja tätä tullaan niin näkemään mun päällä kyllästymiseen saakka. Yksi parhaista jutuista on tuo takaosa, joka on ihanan matalalla. Like like like!

Nyt lähden tästä kaupunkiin tapaamaan muutamaa tyttöjä ja syömään hyvin!
Palataan taas illalla tai huomenna! Huomenna aamulla sitten äidin luo! <3

Mitä olette mieltä kirppu-ostoksista? Ihanaa vai ihan kamalaa? ..Shortseista kuvaa myöhemmin. :-)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

öh :o ite en kyllä lähtis yhdistelemään noita alusvaatekorsettijuttuja mihinkään julkisessa paikassa käytettävään asuun, toi aikaisempi korsetti menettelee vähän paremmin ku ei näytä niin alusvaatemaiselta kun tää uus tapaus, mutta mikäs siinä jos tykkäät - monille vois tulla vähän liian tyrkky olo.

Nelli kirjoitti...

Ihana korsetti! Nahkasortsit on luultavasti sikamakeet :)

BLONDELUXE kirjoitti...

toi korsetti ainaki on ihan sikasiisti! sun täytyy viedä se ulkoileen jossain muodossa esim jokilaivoille:))! Eikä oo mun mielestä yhtään tyrkkymäinen oikein asustettuna. Eiks jotkut bikinitki nyt enemmän paljasta:D?
Ite koitan metsästää valkosta korsettia, jos ois selkeet "tikkaukset" ja materiaali sellasta kangasmaista. Täytyy varmaa lähtee tukholman raidaamaan topshopii!

Ruotsissaha kaikil on tollasia ja on tyylikkäitä (paitsi paow joka tepastelee ympäriinsä sellases "puolkorsetis" ja fishneteis).

ps. tuulin vika, et oon alkanu lukeen sun blogii;D

-Maija

isa kirjoitti...

vau mikä löytö toi korsetti! ootan kanssa kuvia noista nahkashortseista.

löysin tän blogisi vasta viime viikolla, mut oon jo ihan koukussa. sulla on loistava tyyli ja kirjotat mielenkiintosesti :-D

Anonyymi kirjoitti...

Nam korsetti! Ja kuvia shortseista heti!

Milla kirjoitti...

Cup & Pint on kyllä mahtava paikka. Juuri sopiva jutusteluun ja hengailuun ystävien kanssa <3

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: No tää asia varmaan jakaakin todella paljon mielipiteitä ja makuja on monia. :-) Mä taas oon niin älyttömän ihastunut tähän trendiin ja toi alusvaatemaisuus on todella jees! Ja hyvin yhdistettynä ei oo yhtään mun mielestä tyrkky :-)

Nelli: no eikös! ;> Ja niistä sortseista tuli kyllä ihan ässät!

BLONDELUXE: Nii onki! Pitää niin päästä ulkoiluttaa tota ens viikolla, la luvattu jotain ihan sikalämmintäkin! 8) Mun mielestä noi alusvaatemaiset (tai no alusvaatteet! :D) korsetit ei oo yhtään paha!
ja haha joo mä oonki kattellu vähän sitä Paow:n "korsettia", nehän on käydännössä vaan rintsikat mitähittoa :D Ja hah, tervetuloa sit vaan kiitti Tuulin ;)

isa: voi kivaa että oot löytänyt tiesi tänne ja vielä tykännyt! :> ihanaa saada tollaista palautetta:> Ja korsettilöytö oli kyllä ihan mieletön munkki!

Anonyymi: juu tulos on! :)

eMi kirjoitti...

vitsi oot ruskee :)

Zionnah kirjoitti...

Argh! Mä olen suorastaan kateellinen sun löydöksistä! Ihan mielettömän upeita! 8)

nannasofia kirjoitti...

kivoja juttuja! missä kirpparilla käyt? :o

Sofia kirjoitti...

eMi: joo vähän. ;)

Zionnah: hihi joo kerrankin mä onnistuin löytämään jotain ihan huippua! :>

nannasofia: no nyt mä kävin siellä kaarinan lähellä piispanristillä. se on vissiin aika uus kirppis siellä :> Paljon kaikkea!