keskiviikkona, toukokuuta 5

Loviisan aitassa

Käytiin tekemässä tänään luokkalaisten kanssa pieni kierros Loviisan aitassa. Arvasin jo sinne mennessä että en vaan voi lähteä tyhjin käsin kotiin. Mukaan tarttui pari kivaa pikku sisustusjuttua.

Tuollainen puinen käppyrä-oksa ja kanaverkosta tehty muistilapputaulu pyykkipojilla. Tosi söpö ja omilla käsillä tehtävissä mutta mun sorminäppäryys ei riitä siihen.
Palataan vielä illalla!

Ps. Alan muuten saamaan taulua pian valmiiksi... vielä kun saisi jonkun miehen tänne kiinnittämään taulun seinälle niin johan pukkaa kuvaa tännekin!

6 kommenttia:

Jose kirjoitti...

Mun on pitkään ollut aikeena käydä Loviisan Aitassa, kun sellainen niinkin lähellä on, mutta vielä en oo saanut aikaiseksi. Ehkä ihan hyvä vaan, saattais munkin olla mahdoton lähteä pois ostamatta mitään - ainakaan tässä sisustuskuumeessa. :)

Pyykkipoikamuistitaulu on ihana!

Anonyymi kirjoitti...

mä oon aina halunnut tollasen käppyräoksan! :-D

ja hei sähän voit pyytää sen naapurinpojan nostaan taulun seinälle? :'D

Tanni kirjoitti...

Ihanan söpö tuo pyykkipoikahäkkyrä! (:

Mä haluaisin kanssa näpertää kaikkea tuommoista, mutta taito ei riitä mihinkään isoon, eikä tosiaan myöskään pikkutarkkaan näpertelyyn! :-DD

Tosin olen suunnitellut jo hiovani yhden laatikkoarkun ja maalaavani sen sitten valkoiseksi.. Mitähän siitäkin tulee? Luultavasti kädet ovat sen jälkeen valkoiset seuraavat 10 viikkoa ja arkku on pilalla.. :-DD

nannasofia kirjoitti...

toi on meiän mutsin lempikauppa :D:D täytyy itekki käydä hakemas sielt jotain kivaa sit uuteen kämppään ^^

BLONDELUXE kirjoitti...

Oi, aika söpöjä juttuja oot löytäny!:)

Sofia kirjoitti...

Jose: Joo niin munkin on kauan jo pitänyt käydä! :) Käy nyt ihmeessä, se on ihana paikka! :>

Petra: HEH-HEH !!! :''D (lue: en pyydä!:D)

Tanni: Uijui laatikko-prokkis kuulostaa ihanalta! Mäkin haluisin tehdä jotain tollasta ja suunnittelen aina kaikkia kivoja juttuja mut en osaa tehdä yhtään mitää, buu.

nannasofia: AINIIN mitää muutatko turkuun vai oonko käsittänyt väärin?? ;)