lauantaina, toukokuuta 1

kooma

Moi muidut.
Alan pikkuhiljaa selvitä eilisestä, joka loppupeleissä oli turhin ilta ikinä. Tänään uusi yritys. :-) Onneksi eilen paistoi edes aurinko, eli jotain hyvää sentään.
Kävin sitten bileissä, jatkoilla ja jatkojen jatkoilla. Silti eilisestä jäi jotenkin todella tyhjä fiilis. Tänään oon hengaillut himassa pelkillä alusvaatteilla, maalannut taulua, riidellyt oden kanssa, soitellut kavereiden kanssa ja nyt nautin teestä, tv:stä ja rimakauhua & rakkautta -sarjasta.
Palaillaan huomenna tai illalla vappukuvien kanssa.

Millaisissa merkeissä muiden vappu sujui?

4 kommenttia:

L kirjoitti...

muruuu oot nätti<3
tänää mennää;)

I'm Lacking kirjoitti...

Itse olin miehen veljen luona ja baarissa, oli kyl kivaa ja tänään olis ollut kiva lähtee uudelleen, mutta ei innostanut lähtee yksin.

Anonyymi kirjoitti...

Vappu meni ihan päin persettä. Vihaan tätä juhlaa, vihaan!

Tanni kirjoitti...

Oli kyllä suht paska vappu! Olisin jättänyt väliin ja jäänyt suosilla kotiin, jos olisin tiennyt, mitä tuleman pitää. Että näin tällä kertaa. Ja voin kertoa, että olin vielä töiden jälkeen kuitenkin mukavissa vappufiilareissa ja vielä silloinkin, kun matkattiin työkaverin kanssa bussilla Tampereen keskustaan, mutta sitten, kun törmäsin entiseen poikaystävääni kaikki fiilikset meni ja sitten tuli itku, jota yritin pidätellä koko illan ja niin.. Lopulta löysin itseni kaverin kaverin luota kahden tunnin yöunien jälkeen vaatteet sateesta litimärkinä ja piti päästä kotiin jollain ja hakea auto työkaverin pihasta.. Ja loppujen lopuksi nukahdin auton rattiin, mutta onneksi heräsin, ennen kuin ajoin vastaan tulevia päin tai ojaan tai jotain.. Että semmoinen oikein ihana vappu täällä.. (((:

Ja kyllä. Tuohon seuraavaan postaukseesi. Miehet on ärsyttäviä, typeriä ääliöitä, jotka ei tajua mistään mitään. Eikä varsinkaan entinen poikaystävä, huoh.. |: