torstaina, toukokuuta 27

ällötukka

Mulla on kyllä niin jotenkin juhlafiila päällä. Onko outoa että tietää torstai illalla mitä laittaa lauantaina päälle kun lähtee ulos? Heh. En voi lakata kuuntelemasta tuota Tiëstoa ja siitä tää fiilis vaan kasvaa.. okei okei mulla on kyllä kaverin valmistujaiset lauantaina, että ehkä mun pitääkin jo miettiä mitä puen päälle.. ;-)

Tässä fiiliksissäni heitän tähän nyt parit kuvat viime viikonlopulta. Silloin mulla oli tosiaan se "tyrkky-asu" eli alusvaatekorsetti ja nahkashortsit. :-) Voi huoh. (Huomasin juuri ettei kannata laittaa kuvissa jalkaa noin, näytän aika pirun leveältä buhuu)

Herrajumala toi reuhka on kyllä ihan pakko värjäyttää ensi viikolla. Huh. Pakko repiä nekin rahat jostain.. Mulla on vielä niin ylipaksut hiukset että näihin sitä väriä uppoaa aika pirusti. Eli pelkkä värjäys saattaa helposti maksaa 90€.. :-(

Ps. Mä tein äsken bageleita äitin luona ja niistä tuli ihania, parempia kuin Arnoldsin vastaavat ja niitä on vaikea voittaa! Nam.

7 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Mä mietin jo eilen, että mitä laittais lauantaina päälle ;) Mutta joudunkin pakkaamaan ja tänään kamat koko viikonloppua varten..

Anonyymi kirjoitti...

Sinuna en kyllä värjäisi nyt, koska hiuksesi näyttävät olevan huonossa kunnossa. Värjääminenhän rasittaa niitä vaan lisää. Leikkaisit huonot latvat pois ja sen jälkeen hoitaisit hiuksia hyvillä kosteuttavilla hoitoaineilla. Lakkaa ei kannata käyttää ollenkaan, koska se kuivattaa vaan lisää. Suoristusrautaa/hiustenkuivaajaa jos käytät niin laita alle lämpösuojaa.

Tai, jos välttämättä haluat värjätä, niin siitä vaan, mutta suosittelen hankkimaan jonkun kosteuttavan hoitoaineen (mikään parin minuutin muhitus ei vaikuta tarpeeksi, vaan jätä se hiuksiin puoleksi tunniksi (osta kaupasta sellainen myssy, minkä voi laittaa päähän)). Jätettävä hoitoaine parantaa hiusten vointia myös.

Noona kirjoitti...

Haha mäkin oon täällä mietiskellyt ihan intona viikonlopun rientoja ja etenkin vaatetusta ;-)

Jenna kirjoitti...

voi miten nättinä oot taas ollut :)

Anonyymi kirjoitti...

mä en ymmärrä miten tuo jalkojen asento muka leventää :-D höpöhöpö!

Sofia kirjoitti...

Jenna: no ei tota sit lasketa ;)

Anonyymi: Ei nää kyllä kovin huonossa kunnossa ole, noissa kuvissa sade & lakka on tehnyt ne aika ällön näköisiksi. :) Tehohoitoa laitan näille pari kertaa viikossa. Mutta totta, pari senttiä aion kyllä varmaan napsasta pois seuraavalla kampaajakäynnillä.

Noona: hyvähyvä! ja se on sitäpaitsi kivaa:>

jenna: pöh! kiitos kuitenkin<3

Anonyymi: no kun reisi on tuollatavalla sivuttain ja sääri painaa toisen säären päälle ;)

nsos kirjoitti...

Kiva blgoi kyllää :--(