keskiviikkona, toukokuuta 26

wednesday

Oltiin tänään kouluporukan kanssa viettämässä päivää ihanassa Fiskarsissa. Siinä on kyllä niin idyllinen paikka. Heti reissun jälkeen juoksin kaupunkiin treffaamaan Mariaa. Neidillä oli ihana mekko, jonka ostamista olen miettinyt tuhat kertaa. Aivan ihana! Mulla oli koko päivän juoksemisesta siunaantunut pörröttävä hapsu-tukka (jonka värjään kyllä ensi viikolla, kiva tyvi, ja muutenkin vaalea! :-D) ja lähes meikitön naama.. Bjyytiful..

6 kommenttia:

Inssu kirjoitti...

oo ootpa kaunis! mites sun ja oton välit nykyään? ootteko ihan puheväleissä?

Anonyymi kirjoitti...

Siis ihana pikkupostaus:D Ku siis, kauheen kiva että on kuvia ihan normielämästä, tommosesta hengaamisesta missä oot aidoimmillas (siis kuvien välityksellä:D)

Ihanaa!

Jonneli

Sofia kirjoitti...

Inssu: no huh, enkä:> No aika viileää, aika viileää...

Jonneli: Aijaa :-D Eihän tässä nyt ollut kuin 1 hengailukuva. :-) Voin kyllä pyrkiä tekemään tälläisiä enemmänkin :>

Anonyymi kirjoitti...

voivitsi oot aivan hirveän kaunis <:
oli tosi kiva lukea tätä päivitystä kun oli kuvia vähän enemmän! tee ihmeessä lisää tällaisia c: ja kysymys! mistä oot ostanut ton sun paidan/jakun/mikälie mikä sulla on tossa kuvassa?

Maya kirjoitti...

Olen ryhdittömyyden huipentuma :D Mutta kivaa oli ja nähdään taas ja toivottavasti saat ne biksu-alaosat jostain. On se jo kummallisuutta, ellei sellaisia muka ole!

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: no voi kiitos, vaikka näytänkin todella homssuiselta. :-) Toi takki on Barcelonan Zarasta ostettu helmikuussa :/

Maya: no kato mun ryhtiä!:-D joo mä toivon kanssa et saan ne biksut :(