tiistaina, kesäkuuta 1

$

Jee, mulla on tänään eka työpäivä! Tällä viikolla mulla ei ole paljon tunteja, mutta pian ne siitä lisääntyy, me hope. Ihanaa päästä tekemään jotain muutakin kuin yleistä olemista. Paitsi että ei mulle näitä lorvimispäiviä oikeastaan edes kasaantunut, koulu "loppui" eilen ja tänään alkaa työt. Että sanoisin että aika hyvin. Yhden asian oon kyllä hoitanut perseillen, mä nimittäin en saa ainakaan kesäkuulta asumistukea, joska unohdin hakea sitä ajoissa. Ei auta itkeä enää niin. Sitä voi sitten miettiä millä maksetaan pakolliset ruissiliput, sinkkis-leffat, syömiset yms kun eka palkka tulee heinäkuussa. :-D
Terveisin,
Isin tyttö

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

asumistukea voi mun mielestä hakea takautuvasti, eli yritä nyt vielä hakea!:D

Heidi kirjoitti...

Heii, jos tarkotat nimenomaan opintotuen asumislisää, nii kesällä ne myöntää sitä siitä kuusta alkaen kun hakemus on saapunut! Eli jos tän kuun aikana laitat laput sisään niin ehdit kyllä vielä saada kesäkuun tuen/lisät :) Itsekin tein saman viime vuonna, ja sain asumislisäni :)

Noona kirjoitti...

Niin ihana asu! Oletko muuten missä töissä, tai ensimmäisenä tuli mieleen, että varmaankin jossain vaateliikkeessä? :> Onnea vielä työn johdosta!

S kirjoitti...

Siis hä, haetko nyt yleistä asumistukea vai mitä? Sitähän voi hakea takautuvastikkin niin miksi et muka sitä saisi...

Klara kirjoitti...

Mulle tuli ainakin takautuvasti toi vuokra, kun aloin sitä hakemaan! eli seuraavana kuukautena kaksinkertasena!

Anonyymi kirjoitti...

Etkös sä jatka opiskeluja edelleen syksyllä? Eihän opiskelijoilla ole kesällä muuta mahdollisuutta kun painaa töitä ilman tukia tai nostaa opintotukea ja tehdä sen eteen opintoja myös kesällä. Eli tietääkseni opiskelijoiden ei ole mahdollisuutta nostaa yleistä asumislisää tai opintotuen asumislisää (ellei tee kesäopintoja)?

Riikka kirjoitti...

Mua jäi häiritsee tä asumistuki juttu (hah, tulevan sosiaalipolitiikon pitäisi osata ilman kelan sivuja), mutta siis jos sun opiskelut jatkuu syksyllä niin et voi saada yleistä asumistukea. Ja jos et opiskele kesällä päätoimisesti, niin et voi saada kesällä opintotuen asumistukea.

http://kela.fi/in/internet/suomi.nsf/NET/160508130640HO?OpenDocument

Anonyymi kirjoitti...

hei olisko mahdollista saada se sun vanhan blogin osoite tänne että sieltä vois katella asukuvia?