torstaina, toukokuuta 13

@home

Jotain ällö-huonoja kuvia, mutta näitä kämppäkuvia on kyselty. En jaksanut "keittiötä" kuvata, siitä on joissain aiemmissa postauksissa ollut kuvia. Ja tuo taulu kannattaa ignorata, se ei ole läheskään valmis mutta en ehdi nyt maalata, enkä halua että se makaa tuossa lattialla viikkokausia suojien päällä, jotka peittävät koko lattiapinta-alan.. Kyllä se kesällä viimeistään valmistuu. ;-)

Tänään oli ulkona +23 astetta, mitää?! Oltiin vähän piknikillä, huomenna auringonottoa ja illalla viini-ilta & terassia & party! Lauantaina toivottavasti pääsee myös aurinkoon. Katon tässä samalla CSI ja mun aivot on ihan jumissa.
Mulla olis muuten vaikka mitä tilitettävää tänne parista miestapauksesta mutta 1. jotenkin pelkään näiden eksyvän tänne varsinkin kun kumpikin tietää mun bloggailusta, ja 2. mua vähän ärsyttää että tiedän 'tuttujen' käyvän täällä lukemassa, mutta he eivät ole mulle tunnustaneet mitään, ja tuntuu pöljältä että nämä ihmiset saavat tietää kaikkea mitä heidän ei tarvitsisi tietää. Mutta nyt olisi kyllä tuttujen ja vähemmän tuttujen hyvä aika tulla ulos piilosta ;-)!

EDIT: sorreeh, en tiedä mistä johtuu, mutta blogger poisti suurimman osan tähän postaukseen tulleista kommenteista! whutaa.. toivottavati saan ko. kommentit takaisin!

10 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Ihanan näköinen kämppä sulla :>

Sofia kirjoitti...

Jenna: voi kiitti:>>

Maya kirjoitti...

Sulla on kyllä niin kiva asunto!

tytteli kirjoitti...

Tosi ihanan näköstä sun asunnos, voisin iteki kuvitella tuol asuvani! Ihan samanlaine maku sulla sisustukses kun mulla:)

Anonyymi kirjoitti...

Näyttääpä ihanalta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana koti sulla! <3

BLONDELUXE kirjoitti...

Ajateltiin nyt tunnustautua oikein virallisesti lukijoiks, jos sitä ei oo vielä huomannut;)

elisa kirjoitti...

ei tosiaan voi sanoo muuta kuin että kerrassaan aivan upea kämppä. toi lattia on ihana 8)))

Emmi kirjoitti...

sun kämppäs näyttää ihanalle :)

Riikka kirjoitti...

Sulla on ihana koti :)