perjantaina, toukokuuta 7

Tänään ihmiset kyräilee

Mulle ei ole jäänyt tästä viikosta yhtään mitään käteen. Oon kamppaillut koko viikon todella ristiriitaisten fiilisten kanssa ja nyt olo on jotenkin ihan kauhean raukea. Haluaisin vaan nukkua, nukkua kesäkuuhun asti. Toisaalta en haluaisi tehdä muuta kun pyöriä ulkona pienissä vaatteissa, aurinkolaseissa ja korollisissa kengissä. Mulla on joka ilta kauhea yksinäisyys-ahdistus tästä yksinasumisesta ja kaikkea. Yritän joka illaksi saada mahdollisimman paljon tekemistä, ettei vaan tarvitsisi olla kotona. Vaikka mä kyllä tykkään mun kodista ihan kauheasti. Oikeastaan tää ahdistus tekee mulle ihan hyvää, nyt oon varmaan joka ilta käynyt ihan oikeasti lenkillä! Not kidding...

Surullinen sarja säälittäviä oksennus-kuvia. Mitä tää blogger oikeasti tekee näille kuville?! kertokaa! Nääkin näytti hyvälle ja terävälle vielä tuossa tinypic -näytöllä ja heti kun iskin ne tähän niin jaahas, mössöä taas. Ja kyllä mä vielä jonain päivänä lätkin tänne kivoja muiden ottamia kuvia, mä en vaan ikinä muista/ jaksa kuljettaa kameraa kämpän ulkopuolelle.. Vois opetella.


Ps. Älkää ihmiset maalatko taulua tai mitään muutakaan tilassa jossa on kenkiä, rakkaita kenkiä.. Muuten saattaa käydä näin:

6 kommenttia:

Tanni kirjoitti...

Mullekin kelpaisi kesäkuuhun asti nukkuminen. Voisin kaivautua ylös sängynpohjalta vasta sitten, kun ulkona tarkenee pelkissä bikineissä ja aurinko paistaa, ja kaikkea.

Mutta ehkä tämä tästä. Mulle vaan on käynyt niin, etten jaksa lähteä kotoa mihinkään.. s: En edes sinne lenkille. Suututtaa..

Anonyymi kirjoitti...

Kiva ikean matto, oon himoinnu tota! 8)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu ja koru! <3

Anonyymi kirjoitti...

ihana asu! toi korsettijuttu on tosi kiva tollasella hoikalla naisella:) miks et ota kasvoja mukaan päivänasu kuviin senki kaunistus;D

Anonyymi kirjoitti...

Mitä jos tuunaisit noi kengät loppuun valkosella maalilla? Kuvan nähtyäni se oli ensimmäinen ajatus. :)

Anonyymi kirjoitti...

.. ja vielä jatko edelliseen, eli esim. tähän henkeen:
http://www.urbansherp.com/wp-content/uploads/2009/11/Olsen_Haus_Paint.jpg