sunnuntaina, toukokuuta 30

kääpiö

Buhuu, mulla oli niin orpo olo eilen baarissa. Mun asu en napannut mua yhtään ja mulla ei ollut edes korkkareita! Mitä ihmettä. Olin kaikkia lyhyempi ja mä en ole tottunut sellaiseen!
Mietin jo että ekaa kertaa voisi tekaista jonkun asun tänne, mutta näin sitten ihanat Jennan ja Riikan, niin tulis vähän varmaan hämminkiä jos selittäisin olleeni ulkona joillain muilla vaatteilla. ;-) No en edes oikeasti ajatellut. Mä olen muuten ilmeisesti alkanut harrastaa jatkoja, nytkin tulin vasta nyt kotiin ja hädintuskin tiedän missä olen ollut. Ja mä olin siis vesiselvänä ja autolla liikenteessä. :-D

Tän päivän suunnitelmiin kuuluu solkkukäynti (käyn nyt 2 viikon aikana sen jokatoinen päivä niin saa kunnon pohjan), porukoilla syömistä ja yhden koulutehtävän tekeminen. Arvosanathan annettiin jo perjantaina mutta hups, mulla on rästitehtäviä vielä viime syksyltäkin.. Heh. Ainiin ja kelalle pitää ilmoittaa myös asumistuki asiaa! Oon myöhässä siitäkin ja vähän epäilen että saisin kesäkuulta asumistukea, toi olisi pitänyt ilmoittaa jo aikoja sitten.. voi buu.
Vi hörs.

8 kommenttia:

maitosarvi kirjoitti...

Mullein kelpaisi solkku mut lähin on about 40 km päässä (Y)

Anonyymi kirjoitti...

kuinka pitkä sä oot <:

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi vyö on!

Jenna kirjoitti...

Oli kiva nähdä taas :> Taidan arvata mihin menit jatkoille ;D

Sofia kirjoitti...

maitosarvi: eikä! :( voieii.

Anonyymi: 169cm :>

Anonyymi: Ginasta, ostettu yli vuosi sitten..:/

Jenna: niin oli! hahah eikä, olin niin busted! :-D noloa ;D

Maano kirjoitti...

Kun sä meet solkkuun niin kauan sä oot siellä kerralla? :)

Kattis kirjoitti...

Näin sut eilen senkin kaunis! Olin tulos morottaa mut hävisit aina jonnekki! no anyhows mäki varmaan tiedän minne menit ;D!

Anonyymi kirjoitti...

hei mistä toi korsetti toppi hommeli on? :D