lauantaina, huhtikuuta 3

vastauksia

kuinka teet reijät sun sukkiksiin? - Jessus, en mä osaa vastata tähän!:-D Siis työnnän peukun parista kohtaa sukkiksia läpi, ja sitten "vedän" niitä reikiä niin tulee sellaista höttöä. ja sitten revin niitä "höttöjä" riekaleiksi.. vastauksen ymmärrettävyys nolla. :-D

Mikä toi teidän, sun ja oton, juttu nyt on? paljasta!
-Siis erottu ollaan eikä yhteen palata. :-) Ystäviä silti edelleen!


Oot mainostanut tätä sun "paisumista" niin paljon, niin kuinka monta kiloa oikeasti oot lihonnut lukio ajoistasi esim.? -No noin 7 kiloa pahimmillaan. Nyt oon saanut melkein neljä siitä pudotettua. :-)

Jos tulisit raskaaksi, pitäisitkö vauvan? -Niin paljon kuin saattaisin asiaa tulevaisuudessa katuakin, en pitäisi. Pystyn hädin tuskin huolehtimaan itsestäni, saati sitten pienestä lapsesta. Ja yksin en kyllä rupeaisi lasta kasvattamaan.

Toi yks kuva näyttää ihan hääkuvalta!:D Onko se?:D
-Ei ole. :-D Se on Oden yo-juhlista.

pelottaako sulla ikinä, että vahingossa vilauttelet kun käytät niin lyhyitä hameita + korkeita korkoja? -Joskus joo. Vaikka tiedän periaatteessa että ei se peppu sieltä vilku niin silti pakko kokeilla välillä koko ajan. :-D

mitkä on sun lemppariblogeja? - No mm. Are you feeling fashionable, Anna K, Kenza, Elin Kling ja tietenkin viihdeblogeista suurin, Kissies!! :-D

miten pystyy kävelee noin korkeilla koroilla? -Voi en mä tiedä, mä olen todella nuoresta saakka kulkenut koroilla ja vuosien myötä ne on vaan kasvaneet korkeammiksi. Mun mielestä itseasiassa korkeammilla koroilla on helpompi kävellä. :>

lempikenkäsi? - Omista kengistä mun lempparit on tällä hetkellä varmaan Zaran wedget ja muuten vaan tän hetken lempparikengät on Givenchyn niitti-wedget.
monta kertaa oot seurustellu? -Vakavasti kerran, semi-vakavasti 2 kertaa.

mitä mieltä oot yhden illan jutuista? -Ei niistä nyt mitään erikoista mielipidettä ole. Miksei, jos kumpikin osapuoli tietää kyseessä olevan vain yhden illan juttu.

kuinka usein juot alkoholia? -Nykyään todella harvoin. Kerran kuussa saatan mennä juhlimaan, jos sitäkään. Enemmänkin varmaan kävisin ulkona jos seura tulisi mukaan. ;-) Mutta mitään läträämistä en harrasta.

lempibaarisi? -Turussa on todella vähän hyviä baareja. Mutta ehdottomasti Blanko. Ja jos oikein kunnon bilettämistä janoaa niin sitten Börs!

minkä ikäisenä seurustelit ekan kerran vakavasti?
-17-vuotiaana.

mitä muuttasit ulkonäössäsi jos voisit? -En varmaan muuta kuin rasvaprosenttia. ;-) Ja ehkä 3cm pituudesta että olisin 165cm pitkä. Ja puolinumeroa pienempi jalka. Mutta olen ihan tyytyväinen!

mihin oot tyytyväinen ulkonäössäsi? - no mm. mun huuliin, vatsaan ja lantio-vyötärö -akseliin.

Millaiset välit sulla on sun vanhempiin? -Todella hyvät. Varsinkin äidin kanssa ollaan todella läheisiä. ..mut kyllä mä oon myös iskän tyttöjä.

Kerro sun kauneusrutiinit? -Ei mitään ihmeellisempiä. Kasvojen pesu aamuin illoin, kosteusvoide aamuin illoin. Noin kerran kahdessa viikossa laitan kuorinnan.

Onko sulla sisaruksia?
-On, kaksi isosiskoa.

montaako blogia seuraaat? - Aktiivisesti varmaan noin kymmentä. "luen sillointällöin" -blogeista seuraan sitten aika montaa. :-)

lemppari bloggaajasi? -Täytyy sanoa varmaan Nadja! Ehkä joku maailman aidoin.

kuka bloggaaja on mielestäsi sinua tyylillisesti lähinnä? entä kuka on muulla tavoin ? -Tää on nyt ehkä vaikein kysymys. En tiedä, kertokaa te?? :-) En nyt ihan tarkkaan osaa nimetä ketään, mutta myös esim. Milja pukeutuu minimittaan ja korkoihin, samaan komboon josta iste tykkään.

pahimmat tyylimokat? omasi ja muiden! -Hoh, näin flashbackin päässäni samantien luettuani kysymyksen. :-D Ostin n.14 vuotiaana Aleksi 13:sta "ihan sairaan makeet korkkarit!!!", a.k.a kirkkaan pinkit piikkikärkiset tekonahjaiset slingback -heelsit, joiden etureuna oli sellainen jumppatossumainen. Niillä mä sitten menin tuolla pihoilla ja kaduilla. How fashionable.
Muiden tyylimokaksi laitan pari päivää sitten nähdyn kammotuksen, yläasteikäisellä tytöllä haaremihousut, löysä huppari, karvahupputakki ja adidaksen superstarsit + roikkuva reppu & muoviset rengaskorvikset. Tossa yhdistyi suurinpiirtein kaikki mitä inhoan varsinkin yhdistettynä toisiinsa.

aijotko jatkaa opiskelua nykyisestä koulusta valmistumisen jälkeen? -Joo tarkoitus olisi, ellen saa jotain ihan huippu-työpaikkaa.

missä paikoissa oot ollu töissä? -Mm. postissa, terveysasemalla ja museossa. :-)

Miten paljon rahaa sulla menee itseesi kuukaudessa (ei siis vuokra, ruoka tms)? -Ehkä abaut satanen..

Mitä aineita kirjoitit ja millaisin tuloksin yo-kirjoituksissa? -Kirjoitin äidinkielen (M), Ruotsin (M), Englannin (C vaan!!? olen katkera vieläkin.), Maantiedon (C) ja Ranskan (B).

Voisitko kuvitella asuvasi muualla Suomessa kuin Turussa, missä? -Voisin tietenkin.. Esim Helsingissä tai Tampereella. Pienemmässä kaupungissa en voisi missään nimessä asua. Mutta kyllä Turku on ihan koti.

Voisitko osalllistua Big Brotheriin, miksi ; miksi ei? -Periaatteessa voisin, koska olisihan se nyt todella hauskaa. Mutta en ikinä suostuisi hakemaan ko. ohjelmaan niiden kameroiden takia. Mun mielestä toi nyt on vaan jotenkin ihan hullujen toimintaa.

Minkä kirjan luit viimeksi?
-Paulo Coelhon Voittaja on yksin.

Seuraatko urheilua, mitä lajeja? -Aiemmin olen todella ahkerasti seuranut salibandya, nyt sen seuraaminen on kuitenkin vähän jäänyt. Jääkiekkoa seuraan tasan mm-otteluiden ja olympialaisten aikaan.

vähän tosta koulusta, miten moni sinne haki silloin kun sä hait ja kuinka moni pääsi sisään?
-Kai sinne joku parisen sataa haki ja 20 pääsi.

Missä asut? oletko asunut koko elämäsi siellä? -Turussa, Martissa. Turussa olen asunut koko ikäni, tässä kaupunginosassa en.

kerro sun koulutuksesta/töistä peruskoulun jälkeen? -Peruskoulun jälkeen menin lukioon ja töissä kävin vain kesäisin. Lukion jälkeen kokeilin opiskelua myös matkailualalla mutta se ei ollut oma juttuni ollenkaan.

Oletko ajatellut ottaa lisää tatuointeja? -No onhan se mielessä käynyt useammin kuin kerran. Oon aika kahden vaiheilla..

Minkä ikäisenä harrastit ekan kerran seksiä?
-Melkoisen henk.koht, sopivan ikäisenä.

Mitä lehtiä tilaat? -Tällä hetkellä ainoastaan Cosmoa. Haluaisin taas alkaa tilaamaan Trendiä ja Oliviaa, mutta Oliviakin on aika pirun hintaisa. Myös Deko postiluukusta tuotuna kelpaisi.

Mittas?
(pituus/paino/kuppikoko/vyötärön ympärys? -169cm/tarpeeksi/75C/pieni, en ole mitannut

Minkä lukion sä kävit? -Juhana Herttuan lukion.

kuka sun mielesta on parhaimman nakonen julkkismies, ulkomaisista ja suomalaisista? -Ulkomaisista ainakin Gerard Butler ja Matthew Mcconaughey. Suomalaisista julkkiksista ei tullut ketään mieleen, eiköhän ne oo niitä ihan taviksia ne parhaimman näköiset. ;-)

enta naisista, kuka on kaunein? -Sanotaan nyt ainakin Jessica Biel.

millaisia ihmisia ihailet? onko sulla joku esikuva? -Ihailen ennen kaikkea aitoja ja iloisia ihmisiä. Onnelliset ihmiset ovat mun esikuvia. :-)

parhaat lapsuusmuistot? - Parhaat lapsuusmuistot liittyy aika paljon iskään, joka oli töiden takia usein poissa. Käytiin isin ja toisen siskoni kanssa usein retkellä kasvitieteellisessä puutarhassa ja iskä vei mua muutenkin todella paljon luontoretkille. :-) Myös jokakesäiset ulkomaanmatkat oli aina ihan huippuja.

millanen perhe sulla on? -Mun perheeseen kuuluu äiti, iskä ja kaksi isosiskoa. Mulla on myös maailman söpöin kissa-sisko, joka joutui jäämään äidille kun muutin, vuokranantaja ei hyväksynyt mun kissiä sinne asumaan. :-( Meillä on ihana perhe. :>

mitka tulevaisuuden suunnitelmat sulla on? mitka sun tavotteet on? -Tulevaisuuden tavoitteena olisi ensin valmistua sisustussuunnittelijaksi ja sen jälkeen päästä töihin johonkin mukavaan paikkaan, toimistolle piirtämään tai haavetyöhöni sisustustoimittajaksi lehden toimitukseen. Tulevaiduuden suunnitelmiin kuuluu myös mies, kihlasormus, kissa, matkustelua ja naimisiin menoa. Pähkinänkuoressa? ;>

onko sulla hyva itsetunto? -No on mulla kyllä joo melko hyvä itsetunto.

mista asiasta oot ylpein elamassas? - Varmaan tällä hetkellä siitä, miten hyvin oon noussut tästä kaikesta ihmissuhde-paskasta. :-)

mita luulet, minka ikaisena sun elama tulee olee parhaimmillaan? -Voi kunpa mä tietäisin. Toivon ainakin että se ei ole vielä mennyt ohitse.. Ehkä parin vuoden päästä, ehkä viiden. :>

ketka on tarkeimmat ihmiset sun elamassa?
- Perhe, ystävät, Otto.. :-)

mita kouluja sa siis oot kaynyt? - Siis lukion, hetken aikaa opiskelin matkailua ja nyt sisustussuunnittelua.

ootko ankara itelles esim. opiskelun suhteen? mietitko koko ajan et pystyisit ehka tekee paremmin jutut?
-En oikeastaan, otan aika rennosti. Pitäisi ehkä stressata enemmän tehtävien eteen mutta... Ja kyllä mä sen tiedän että pystyisin parempaan mutta en halua alkaa henkisesti voimaan pahoin pelkästään jonkun koulutehtävän takia.

enta oman elamas suhteen?
-Ihanan syvällisiä kysymyksiä!:> No oon aika. Koskaan ei ole hyvä, ja kaiken pitäisi olla täydellistä.

ootko katunu paljon joitain paatoksia elamassas? -Olen, mutta vain hetkellisesti. En mä koskaan ole jäänyt pitkäksi aikaa mitään vatvomaan, se mitä tapahtuu on tapahtuakseen ja tapahtunutta ei saa tekemättömäksi.

tutustutko paljon uusiin ihmisiin ja helposti?
-Juu, olen kuulemma helposti lähestyttävä ja tykkään tutustua uusiin ihmisiin. :>

onko sulla paljon kavereita, tunnetko olevas suosittu? -On mulla aika paljon kavereita joo, mutta en todellakaan sanoisi olevani suosittu.

mika on ollut vaikeinta aikaa sun elamassas?
-Varmaankin ero Otosta. Se rikkoi mut todella kovin vaikka niin olikin parempi ja sitä halusinkin.

oletko mielestasi vahva ihmisena? -En, olen loppupeleissä aika heikko. Oon eron jälkeen vahvistunut todella paljon.

mita sa teet vapaa-ajallasi? -No koulun jälkeen nyt talvella ei oo oikein ollut jaksamista kun on niin pimeää ja kylmää mutta yleensä näen kavereita, käyn salilla ja keskustassa. Ja teen tietysti koulutehtäviä. Kävisin myös töissä jos sellainen jostain löytyisi. ;>

mita sa harrastat/oot harrastanu? - Tällä hetkellä en muuta kun tuota salilla käyntiä. Olen harrastanut ennen erilaisia tansseja, pianonsoittoa ja paraatia (lol) muunmuassa.

ootko matkustellut paljon?
Olen mä kyllä joo. Olin 1,5 -vuotias ensimmäisellä ulkomaanmatkallani ja siitä eteenpäin olen ollut joka kesä jossain.

lempimaat missa oot kaynyt? - Ranskan Pariisi ja Italian Verona ovat varmaan ainoita paikkoja mihin lähtisin sata kertaa uudestaan joten vastaan ne.

voisitko kuvitella muuttavas ulkomaille joskus? -Voisin, mutta ainoastaan Ruotsiin Tukholmaan tai Jenkkeihin.

voisitko kuvitella seurustelevas pojan kans joka asuu ulkomailla? mita tekisit siina tilanteessa? voisitko muuttaa sen perassa sinne? -En tiedä. Tää 350km on ollut jo joksenkin liikaa. Oton kanssahan tää olis varmaan tullut eteen kun se olisi lähtenyt sinne rauhanturvaajaksi mutta en tiedä. Mutta jos tutustuisin täällä mieheen joka lähtisi ulkomaille töihin yms, niin voisin kyllä lähteä mukaan jos suhde on vakaalla pohjalla & saisin töitä ko. maasta.

mihin kiinnitat miehissa ekana huomion? -Tietenkin ekana ulkonäköön. Ensimmäisiä ovat yleensä hiukset, silmät, suu, hampaat ja pituus. Hampaista ja pituudesta on tullut mulle jotenkin ihan pakkomielle. :-D Ja sitten kiinnitän huomion kroppaan. Ja pukeutumiseen kiinnitän myös huomion aika ekana.

ootko vaan miehiin pain? - Olen kyllä.

kuinka tarkeaa seksi on sun mielesta parisuhteissa? -Mun mielestä se on hyvin tärkeää.

uskotko rakkauteen ensisilmayksella? -En. Ihastumiseen kylläkin, ehkä.

mitka on sinkkuuden parhaimmat puolet? enta seurustelun?
-Sinkkuuden parhaat ehkä se kun saa hyvällä omalla tunnolla flirttailla miesten kanssa, asia josta mä tykkään kovasti. Viatonkin pikku flirtti on aina piristävää! Myös se että saa mennä, tulla ja tehdä asioita ilman että siitä tarvitsee raportoida kenellekään ja se että saa pitää vaihtoehdot avoinna ja silmät auki.
Seurustelun parhaisiin puoliin kuuluu ehdottmasti tuttuus ja turvallisuus, se että on se joku oma rakas kenen kanssa jakaa kaikki, ihminen vierellä joka sanoo rakastavansa, se että ei tarvitse sanoa mitään ja toinen osapuoli ymmärtää täysin mitä tarkoittaa, se että voi olla täysin oma itsensä.. Kyllä seurustelu vaan on ihanaa. Kukapa sitä ei haluaisi löytää sitä oikeaa, ihanaa miestä rinnalleen. :-)

ootko pinnallinen miesten suhteen? kuinka paljon sulle merkkaa niitten ulkonako? jos ois huipputyyppi mut ruma ni voisitko seurustella?
-No pakko se on myöntää että olen. Jos mä en tunne vetoa, vaikka olisi kuinka kiva, ei siitä vaan tulisi mitään.

kaytko usein baarissa? -Nykyään en kyllä käy usein. 18-19 -vuotiaana tuli käytyä enemmänkin..

tullaanko sua iskemaan paljon? onko se suat imartelevaa vai arsyttavaa? -Pakko vastata että joo kyllä aika usein.. Välillä todella imartelevaa, välillä TODELLA ärsyttävää, varsinkin jos näistä tyypeistä tulee riippakiviä.

mita mielta oot pettamisesta? antaisitko toiselle anteeks jos niin tapahtuisi?
-Se on paskamaisinta mitä omalle rakkaalleen voi tehdä. Heti valehtelun jälkeen. Valehtelua mä en siedä, mutta pettämisen voisin antaa anteeksi jos siitä kerrotaan mulle heti, ja poikaystävä katuu sitä tosissaan.

mitä aiot kesällä, menetkö esim. johonkin duuniin ja jos, niin mihin?
-Joo kyllä mä jonnekin töihin _aion päästä_. Sitten myös ihan relaa ja kevereiden kanssa hengausta.

harrastatko jotain liikuntaa?
-Salilla käyntiä.

lempimusiikkisi? -Hiukan sellainen indie, myös elektropopista oon alkanut tykkäämään.. Plus tietenkin kaikki Rihanna-rudeboyt & Lady Gagat! ;-) Mutta kyllä se The Sounds on aina vaan ykkönen.

oletko ruotsinkielinen/kaksikielinen? -En ole.

mitä et ikinä voisi tehdä elääksesi? -Siivota tai olla Lääkäri/sairaanhoitaja/Kirurgi/hoitaja.

miten "kestät" korkeita korkoja, ts. meneekö jalat ikinä muusiks?
-Ei mene, kunhan koroissa on platformia. :-)

Sun lemppari..
-Kirja?
-Erlend Loen supernaiivi
-Lehti?
-Trendi ja Sköna hem
-Vaatekauppa? -Zara
-Kenkäkauppa?
-Perus Dinsko ja Bianco
-Laukku?
-ei oikein mikään... pitäsi hankkia joku uusi!
-Eläin? -Kissa mauu
-Tv-ohjelma? -CSI (las vegas) & Täykkärit ainakin
-Vuodenaika? - Kevät & Kesä aika tasapuolisesti
-Maa?
-Ruotsi
-Kaupunki Suomessa?
-Turku ;>

Onko sulla tyyli-ikonia, jos niin kuka? -Ei kyllä itseasiassa ole..

Nyt kun oot kokeillu molempii nii kumpi on enemmän sun juttu, tumma vai vaalee tukka? :)
-Tumma! Vaalea oli kiva mut nyt on kiva olla brunetti:>

Kummast Ode tykkää enemmä? ;)
-Kaipa se molemmista tykkää yhtä paljon:>


Kumman värisenä oot saanu enemmän huomioo ? :D -No nyt oon ollut niin vähän aikaa vasta tumma että vaikea sanoa mutta aika hyvin kyllä on huomionosoitukset jatkuneet tummanakin..

kuinka kauan sun koulu kestää? -2,5 vuotta.

Onko toi nyt se juttu mitä haluut tehdä työkses loppuelämäs?
-No jotain sisustusalaan liittyvää joo kyllä.

Käytkö usein Club Deluxes?
-En. :-D:-D

Hienoin vaate ikinä? No voi sanoa parikin:D -No apua. Varmaan yksi Vera Wangin häämekko? ;>

mitä mössöjä käytät ihonhoidossas? -Puhdistusemulsio on Lumenen, Kosteusvoiteena käytän joko Nivean superkosteuttavaa tai L'orealin happydermiä. En oikein muuta:>

Lempparileffasi?
-Vaikea! The others, Kaunis mieli... aika moni kyllä.

mikä on.. lempiasukonaisuutesi? (tarkasti :D) -Iik tää on vaikea! No tällähetkellä oon ihan fiilareissa farkkushortsit-meleerattu valkoinen t-paita-massiivinen kaulakoru-pääkallosormus-bikernahkatakki-mustat nilkkabootisit -kombosta! Basic mutta toimii :-)
lempivaatteesi?
-Varmaan Zarasta ostettu niittiolkapää-takki
lemppaririruokasi?
-kiinalainen nam! Ja kylmäsavulohi! Ja kreolin pata.
lempparipaikka -kotona ja jossain muualla?
-Lempipaikka mun 30 neliön kotona?;-D No sänky varmaan! Muualla lempipaikka voisi olla äitin keittiö tai kuntosali!
paras kauneusvinkkisi?
-Voi ei mulla ole mitään vinkkejä. :-(
perus meikkisi? -Kosteusvoide, meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri, ripsiväri, eyeliner.
kosmetiikka, jotai ilman et pärjäisi?
-IsaDoran vedenkestävä ripsiväri!!
lempinäyttelijäsi?
-Pakko sanoa Meryl Streep!
paras kauneudunhoitovinkkisi?
-Mä oon niin huono antaa mitään vinkkejä. :(

9 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Oi tulipa jotenkin kauheen positiivinen kuva susta näiden vastausten myötä. Voisin allekirjottaa tosi useet noista sun mielipiteistä esim. suhteessa pettämisen ja valehtelun suhteen. Vaikutat tosi siistiltä tyypiltä!

Sofia kirjoitti...

Kata, Voi eikä ihana kuulla! :-) Menin ihan sanattomaksi nyt ;>

laisa kirjoitti...

Tulin sanoo, just samaa kun Kata! Oot ihanan aito, etkä ollenkaan sellanen teennäinen, millaseks sua aluks ajattelin :-) Oot ihana! <3

Sofia kirjoitti...

laisa: ihan tosi, kiva kuulla! ja teennäinen mä en ole kyllä yhtään, ikävää jos sellainen kuva musta on aiemmin välittynyt. :) itte oot ihana<3!

daim kirjoitti...

et vastannu mun kysymykseen lempiasukokonaisuutesi (tarkasti) ? :(

Sofia kirjoitti...

daim, voi hitsi anteeksi! mun piti palata siihen myöhemmin mutta se unohtui!: D vastaan siihen nyt :>

daim kirjoitti...

okei :D et muuten vastannu tohon lempipaikka -kotona ja -jossain muualla? niin vastasit vaan siihen -kotona? :(

ps mun selitykset <3

Sofia kirjoitti...

ANTEEKSI!<3 Voi luoja mulla on varmaan joku varhaisdementia kun oon unohtanut koko ajan et mullahan on vastaamatta noihin vielä... SORRY! asia korjattu ;D

Repsu kirjoitti...

tsehee : )) kävit samaa koulu mun kanssa! Tai et oikeestaan.. olin sillon topeliuksen yläasteella ku kävit juhiksessa lukioo, anyways sama rakennus :--D