maanantaina, huhtikuuta 26

maanantai

Holla!
Mä jäin tänään suosiolla kotiin, en oo saanut nukuttua kahteen yöhön. Viime yönä nukuin tunnin ja viideltä aamuyöstä laitoin sitten koulukaverille viestiä että eipä tarvitse mua hakea aamulla kouluun. Virkeyksissäni kävin sitten aamulla lenkillä. Kyllä se tästä kuulkaas. En jaksa odottaa sitä päivää kun nykyinen farkkukoko on auttamattomasti liian suuri. Ja noi uudet lenkkarit on kyllä ihan ässät. En käsitä miten en oo aikaisemmin tätä hankintaa tehnyt.

Nyt oon pessyt hiukset ekan kerran miitistä saaduilla Aussie-tuotteilla ja voi että oon ihan huumassa niistä. Yhdessä goodiebagissa oli myös 500ml TRESemmé:n hiuslakka, tulee niin tarpeeseen koska mun vanhat lakat veteelee viimeisiä, ja toi on kaikenlisäksi ihan loistavaa ja tuoksuu ihanalle.
Nää oli mun ehdottomat lempparit goodiebageista. Kaikki hiusjutut tulee aina tarpeeseen!
Mun mielestä nuudeleilla on täysin aliarvostettu maine, nehän on ihan saakelin hyviä! Tosin ei mitkä tahansa, ainoastaan YumYum:n curry nuudelit. Vähän kun heittää omia mausteita+tomaattia+rucolaa sekaan niin ei voi muuta sanoa kuin yum yum! Tosi terveellistä ruokaa lenkin päälle mutta hei, ei aina vaan voi vastustaa kiusausta.
(Mua ällöttää nää huonot kuvat mutta antaa olla. Jonainpäivänä parannan tapani ja kuvani.)
Kaikessa simppelyydessään tykkään tän päivän asusta todella paljon. Tosi perus mutta noi kengät tuo siihen niin paljon. Ihan kunkku hankinta kyllä ne. Näissä vaatteissa ja hyväntuoksuisissa hiuksissa lähden nyt kävelemään keskustaan päin hoitelemaan pari asiaa. Täytyy koittaa nyt väsyttää itseään että ensiyönä uni tulisi. Huoh, pitäkää peukkuja.

7 kommenttia:

Emmi kirjoitti...

Kauhee nälkä tuli kun näki ton nuudeliannoksen :-D

Anonyymi kirjoitti...

aaa uusivirran levy!! en oo kade sit yhtää:((

Anonyymi kirjoitti...

Nam mitä ruokaa. Ja tykkään basic-asusta myös hurjasti!

Sofia kirjoitti...

Emmi: en ihmettele, toi oli jälleen ihan sikahyvää ;)

Anonyymi: voii:( kai kommailit Sallan blogiin, sieltä voi voittaa levyn omakseen :)

Anonyymi: <3 ja kiitos!

Burlesque kirjoitti...

Nuudelit on joo ihan aliarvostettua ruokaa,mutta taas liikaa nuudelit ja tonnikala komboa syöneenä on jo vähän nuudeleihin kyllästynyt :D

BLONDELUXE kirjoitti...

Fanitan sun kenkiä! Noi(kin) kengät on aivan ihanat!:) Zarassa on (tai ainakin oli) samantyyppiset ihanuudet, joiden perään vähän kuolasin ja harkitsin niiden kotiuttamista, mut toistaseks en vielä oo toteuttanut sitä hanketta.

Toivottavasti turkulaisten unettomuus ei jatku, jos TPS voittaa ja fanit juhlii ikkunoiden alla koko yön. Tai voitto kotiin vaan, mut älkää huutako!;)

//Tuuli

Sofia kirjoitti...

Burlesque: joo no toi kombo ei oo kyllä mikään kaikkein herkullisin ;D!

Tuuli: Joo mä tykkään noista kans ihan törkeesti, ja noi on kans just Zarasta! :> ..tosin barcelonasta.
Ja voi vitsi mä en jaksa enää yhtään sanaa Tps:stä!:D mun ikkunan alla saadaan ainakin luvan olla hiljaa, muuten en vastaa seurauksista!:D