tiistaina, huhtikuuta 27

tiistai

,,Looking like this. Plus ne dinskon mustat paksukorkoiset nilkkurit, jotka oon kuluttanut niin puhki etten jaksa niitä _taas_ kuvata. Olin tänään koko illan leikittämässä maailman suloisinta siskonpoikaani ja valmistautumassa henkisesti torstaihin, jolloin saan leikkiä äitiä. Jee. Sisko menee töihin ja mä olen koko päivän yhdeksästä kolmeen pikkumiehen kanssa. Can't wait.

Törmäsin muuten siihen riippakiveen tänään lenkkipolulla. Se oli ehkä nolointa ja kiusallisinta pitkään aikaan. No, onneks näytin varmaan ihan karseelta punasine naamoineni ja hapsottavine hiuksineni joten luultavasti nyt on yksi riippis vähemmän.

Mitä muuten porukat teette vappuna jos sataa? ..tai KUN sataa, ainakin täällä Turun alueella..

13 kommenttia:

sofie kirjoitti...

heeei mistä toi kaulakoru onn?? aivan ihana! oliskohan tollasta viel hopeen värisenä :p

Anonyymi kirjoitti...

ootko vähän ilkee:( riippakivi parka

Sofia kirjoitti...

sofie: Se on ihan h&m. :-) Enkä tiedä onko noita hopeisina, en ole ainakaan nähnyt..

Anonyymi: Voi ei ole tarkoitus olla ilkeä. :-( Mä en vaan jaksa sellasta joka soittelee aamuyöstä ja nyt on alkanut jopa lenkkeilemään mun kotikulmilla.. Ei kiva.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana asu!
Vappu menee varmaan kaverin luona tai baarissa..

Marjo kirjoitti...

:D Onnittelut, riippikset on ihania! Tykkään tosi paljon täst sun blogista, jotenki tuntuu et olet ihan samanlainen luonteeltas ku mä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Jos sun kotikulmilla kiertää hyvä lenkkipolku niin tuskinpa se "riippakivi" sun takia siellä juoksee. Eiköhän ihan vaan sen lenkkeilyn vuoksi.. Älä nyt ihan liikoja itsestäsi luule!

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: kiitti:> Joo aika samat suunnitelmat..

Marjo: haha ei tässä tapauksessa! ;)
Ja ihanaa jos tykkäät! Pitää alkaa enemmänkin lukemaan myös sun blogia, kiva löytää samanhenkinen ihminen kuin mitä itse on! :>

Anonyymi: no voi nyt saatana:D En todellakaan luule itsestäni _YHTÄÄN MITÄÄN_, tää tyyppi asuu kaupungin toisella puolella, melkein toisessa kunnassa ja sillä ei ole autoa eli tulee tänne bussilla tai pyörällä! Luoja kun mitään ei voi sanoa niin että on kauhean itserakas ja luulee itestään liikoja! :):)

Inssu kirjoitti...

Kerranki varmaan oot ilonen, ettet lenkille meikannu tai laittanu ittees mitenkään :-D Tai oot varmaan nätti myös ilman mitään ;-)

Vapulle ois kovasti suunnitelmia, ja harmittaa vähän, jos ei aurinko paistakaan...

Anonyymi kirjoitti...

Olen seurannut sun blogia jonkun aikaa ja täytyy kyllä sanoa, että minäkin saan sinusta hieman itserakkaita ja ylimielisiä viboja.. tiedä sitten mistä johtuu, ehkä juuri noista miesten dissaus jutuista. Miksi sä sitten hakeudut noihin tilanteisiin? esim. toi sun naapurin treffailu? jos ei kiinnosta niin ei kannata tehdä asiasta niin vaikeaa,sano sille suoraan mikä on homman nimi! tai älä ainakaan täällä itke koko maailmalle ettet kestä sitä, tota ja tätä tyyppiä..(tämähän voi joku päivä päätyä jopa sen sun naapurin luettavaksi) mutta muuten sun blogi on ollut kivaa luettavaa ja sulla on kivoja vaatteita! :)

Anonyymi kirjoitti...

haha mitä? :D mä en oo saanu susta missään vaiheessa yhtään ylimielistä kuvaa. mielipiteensä kullakin.

mä niiiin toivon et vappuna ei sada. jos sataa menen joko kaverille tai börssiin(boring). piknikkikin menee ihan pilalle jos sataa perkele

Myyrä kirjoitti...

Höh, mä en ainakaan oo saanu mitenkään ylimielisiä viboja, pyh!! Ja riippiksiä saa kun on ystävällinen ja ilonen, eikä kehtaa sanoo kiitos mut ei kiitos ;)
Ihanaa kesän odotusta Sofia!

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: no huh, hyvä! Ylimielinen mä nimittäin viimitteeksi olen.. :)
Ja joo hyi menee kyllä niin suunnitelmat pilalle jos sataa yök :(

Myyrä: Ihanaa että tuli nyt tätä palautetta, pelkäsin jo että herranjestas onko ihmiset saaneet musta noin väärän kuvan. Onneksi ei :)
Ja ihanaa kesän odotusta myös sinne!

Anonyymi kirjoitti...

Hui en mäkään mitään tarkoittanu, että olet itserakas tai jotain tolla riippakivi parka -kommentillani! Alkoi vaan vähän säälittää toinen kun tuntuu susta tykkäävän:) Mutta ymmärrän kyllä että häiritsee jos jäbä on koko ajan naamalla :[ Oot ihnu:)