tiistaina, huhtikuuta 20

sydämenavaus

Mun on nyt aivan pakko avautua. Mä en käsitä tätä "Konad-villitystä", siis oikeasti mitä helv? Mun mielestä ne konad-kynnet näyttää ihan hirveältä scheisseltä eikä näytä hyvältä kenenkään kynsissä. Mä en ole nähnyt vielä yksiäkään hienoja tai tyylikkäitä konad-kynsiä. Koko tyylikäs sanaa ei voi mun mielestä käyttää samassa lauseessa sanan 'konad'- kanssa.
Kiitos ja anteeksi! Tää oli aivan pakollinen avautuminen, mua alkaa jo niin paljon ahdistaa, konad siellä konad täällä.. Ja ei, tämä "trendi" ei tule kolahtamaan muhun sitten ikinä! :-D Jaksan muistaa edelleen päivän kun pillifarkut oli musta ihan sairaan ällöjä ja rumia enkä voinut käsittää kuka sellaisia oikeasti pitäisi.. Hehheh 2000-luvun alussa housun piti olla kunnon trumpetti! Kuinkas kävikään, pian huusin hoosiannaa saadessani jalkaan sukkahousu-pillit. Näin ei tule käymään kondien kanssa ja täz a promis! Kohta tulee kauhea rönsy jos jatkan tolla linjalla niin lopetan suosiolla tähän. Mua ällöttää koko postaus-aihe, ja tämä tulee olemaan viimeinen kerta kun asiasta kirjoitan tai puhun. Piste ja Aamen.

Leot, seeprat, kukat, pitsit.. ei kiitos!

Omat kynnet atm.

Mitä muut tykkää konadeista? Hot? Not?

15 kommenttia:

Maano kirjoitti...

Ite omistan konadit ja on ne musta aika kätevät. Niillä sais tosi hyvät ja kauniit kynnet aikaan,mut itellä ei löydy sitä taitoa :/ Joten tyydyn lakkaamaan ihan yksiväriseks.

inni kirjoitti...

Seeprakuvio iskee konadeis, mut muut spiraalit ja leopardit ja ties mitkä kukkaset ei sytytä :s Todennäköisesti itse kesällä hehkutan kukkaiskynsiä leopardiläikillä...

Jenah kirjoitti...

mä oon niiiin samaa mieltä sun kanssa! :D ja mulle kävi pillien kanssa ihan samalla tavalla :D

en muutenkaan käsitä miten ihmiset jaksaa lakata kynsistään erikoiset ku se lakka kestää hyvänä max 2 päivää.. kauhee vaiva! ja toisen käden kynnet menee aina huonommin ku ei oo niin vakaa käsi se.. no huvinsa kullakin.

mirka kirjoitti...

NOT! Ihmettelin ku noista kirjotettiin jo uusimmas FITissäkin:D jee konad:DD

Klara kirjoitti...

Siis mustakin ne on ihan järkyttäviä! Mulla on ykllä tommonen setti, mitä käytän vaan muiden rakennekynsiin jos o pakko, eli käyttökertoja on 1! :D

Nelli kirjoitti...

Mulle kelpais kyllä jos joku muu laittais semmoset seeprakuviot, mutta ite en jaksais alkaa väsäämään.
Ja ne kukat ja pyörylät.....eieiei, ne on rumia.

Heidi kirjoitti...

:D
Tää on yksi syy miksi tykkään sun bloggaamisesta (jo vamppiblogin aikana) koska tuntuu, että sulla on omat jutut ja omat mielipiteet :) ja menet sitten niiden mukana, arvostan.
Konadeista ei ole kokemusta, mutta itse enemmän yksivärilakan puolesta.

Riikka kirjoitti...

Sattupa hyvin, just eilen asiasta kirjoitin ja hehkutin...

Anyways, mä tykkään Konadeista vaikka miten paljon. Saa helposti hienot kynnet, ei aina vaan niitä samoja (tylsiä) yksivärisiä. Itse taas VIHAAN jotain geelikynsiä ja muitakin rakennekynsiä joissa on jotain hemmetin strasseja, kukkia, viittä eri väriä jne.. En tajuu miten sellaisten kanssa voi elää.

Onhan konadejakin erilaisia, ei aina tarvii koko kynttä koristella jollain seeprakuviolla, voi laittaa esim. jonkun pienen koristeen vaan muutamaan kynteen tms. Vähän kun joku kynsikoru siis. Mutta joo, mä siis rakastan konadeja ja niiden helppoutta, ja sitä miten erilaiset kynsistä saa ihan hetkessä niiden avulla!

noona kirjoitti...

Not. Mun mielestä ihan yksväriset kynnet on paljon kivemmat ja kauniimmat. :-) Joillakin oon nähnyt ihan kivojakin kynsejä Konadeilla tehtynä, mut kumminkin sellaisia joita en omiin kynsiini haluais.

Inssu kirjoitti...

Ei muhun ei iske nuo, on ne joillain hienoja, mutta mä en tuollaa lakkais kynsiäni! Nuo sun vaaleensiniset kynnet on kyllä tosi kivan väriset ja itelläki on nyt valkosta lakkaa. Ennen tykkäsin luonnollisuudesta, vaaleasta ja läpinäkyvästä lakasta, mutta nyt oon hurahtanu valkoseen, se on niin kivan väristä!

noona kirjoitti...

Ja korjaan, kynsiä... Ei kynsejä. :-D Huomaa kyllä, että kuumeessa oon.

Anonyymi kirjoitti...

itsekään en konadei omista :)

elisa kirjoitti...

musta ne on kyllä aika töhryisen näköiset. enkä itsekään oo nähny mitän "vauuuuuuuu" kynsiä nähnyt kenelläkään. joten itse ainakaan en rahojani enkä varsinkaan aikaani moiseen hömpötykseen tuhlaa, vaikka kynsilakoista muuten riippuvainen olenkin :-D

Sofia kirjoitti...

No itseasiassa oon miettinyt ihan samaa. Munkin mielestä ne on loppujen lopuks aika kamalia. Varsinkin aikuisella ihmisellä seepra ym muut leo kuviot kynsissä on jo vähän liikaa, ehkä jollain nuoremmilla vielä menettelee jotenkin. Mutta tosiaan, ei noi ole tyylikästä lähelläkään.
Yksiväriset tai ranskalainen manikyyri on tyylikäs.

Emppu kirjoitti...

Halleluja! Mäkään en oikeasti ymmärrä tätä konad villitystä sitten OLLENKAAN! Näyttää jotenkin lapselliselta kun ihme kuviointia kynsissä.. Eli todellakin NOT!