tiistaina, maaliskuuta 30

spRING


Moi puput.
Onko hiukan ihana ilma tuolla ulkona! Lumi sulaa ihan silmissä! Mä niin nään itseni vetämässä kevätkenkiä jalkaan. Mulla on kunnon visiot siitä joka aamu. Mun keväthän alkoi virallisesti viime viikolla kun siirryin nahkarotsi-kauteen, ja tästä kaudesta mä niin tykkään!
Ode tartutti muhun viikonloppuna ihan tajuttoman hirveän yskän ja köhin ihan koko ajan jotain limaa. Ällöä, huh?

Meillä on koulussa nyt ihan sikakiireinen aika ja mä en millään meinaa saada kurssien lopputöitä valmiiksi. Huomenna onkin tiedossa ihan ääreispitkä päivä koulussa -jos se musta riippuu. Mä nimittäin _aion_ saada 89m2 kämpän kokonaan sisustettua & remontoitua! ;-D ..wish me luck!

Ei mulla mitään asiaa, mutta miten teidän alkuviikko on sujunut? :-)

Ps. Muistakaa kysyä täällä, jos joku kaivelee!

6 kommenttia:

noona kirjoitti...

Alkuviikko on sujunut hyvin kiireisissä merkeissä. Esim. tänään oon ollut menossa 7.30 - 19.30 välisen ajan, ja ihan vain teoriaa kuunnellen on koko päivä mennyt. Olin koulussa 16.30 asti ja sieltä suoraan yhdelle kursille lähes kolmeksi tunniksi. Oon niin helpottunut nyt, kun pääsin kotiin :-D AH!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä ei sitä kevättä kovin näy; lunta tulee vain lisää. :/

T. S från Roi

Anonyymi kirjoitti...

Sulla on aivan ihana tyyli :))!

Jennakaroliina kirjoitti...

I can feel your pain! Oon tässä alkuviikon siivonnut, sisustanut ja rempannut mun tulevaa asuntoa ja siinä ei kumminkaan ole kun 40 neliöö. Sulla on kumminki tuplaten enemmän työtä :/

Anonyymi kirjoitti...

loooove the outfit!

Anonyymi kirjoitti...

upee asu, sopii superhyvin sulle nuo sortsit !! :)