tiistaina, huhtikuuta 20

hyvää yötä ja huomenta

Voi kukkuu mikä koulupäivä. Mentiin yhdeksäksi koululle, ja siellä selvisi että uuden kurssin vetäjä on kaatunut johonkin metallipalaan ja oli nyt tikkauttamassa nenäänsä. Meillä oli sitten "kehityskeskustelu" kymmeneltä, käytiin syömässä ja ennen kahtatoista lähdettiin kotiin. Tuntui taas vähän turhalta Turusta asti lähteä jotain tollasta varten huhhuh. Kaiken lisäksi mä en ole yöllä nukkunut yhtään, mun vatsa on ihan kamalan kipeä ja mun päätä särkee vieläkin. Buhuu. Roikuin melkein koko yön netissä katsoen frendejä ja sinkkuelämää ja ekaa kertaa johonkin kahteen-kolmeen vuoteen olin messengerissä! Juttelin myös kaverin kanssa ja pidettiin webbikameraa päällä, sitäkään en oo ennen tehnyt! Hahahh kuka käy enää mesessä..

Nyt menisin mielellään nukkumaan ellei mulla olisi miljoona asiaa tehtävänä. Mun pitää kirjoittaa parit työharjoitteluhakemukset, työhakemukset, maksaa laskut, lähteä salille, käydä äidillä ruokkimassa kissa (mun kissavahtius vähän piteni, äippä jumissa Dameissa. Ei tosin enää, lähtivät bussilla tännepäin ja stokiksesta sitten laivalla Tku) ja tehdä kämpän kevätsiivous johon valitettavasti kuuluu lattian- ja ikkunoiden pesua.. ei jaksa!

6 kommenttia:

eMi kirjoitti...

kivoja kuvia :)
oot niin nätti!
toi tatska on ihana <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat kuvat<3 Ja mä kans tykkään tosta sun tatuoinnista ihan hirveästi? En oo muuten huomannu et ootko sanonu et onko sillä joku "syvällisempi" merkitys vai onko kuva vaan? :)

Sofia kirjoitti...

eMi: voi kiitos muru<3 ja mäkin tykkään siitä joka päivä enemmän<3

Anonyymi: Kiitos!:> On siellä itseasiassa merkitys, eli ei ole pelkkä kuva vaikka hieno kuva onkin. :) En jaksa erikseen alkaa erittelemään merkitystä... :>

Anonyymi kirjoitti...

aaaaaaaaaaaaaaaa sun blogin lukeminen on maailman masentavinta puuhaa. ei siks et tää olis paska, vaan koska sä paska oot täydellinen. sun kroppa on täydellinen näky edellisessä postauksessa tissejä myöten ja täydelinen masu ja kaikki, ja naama on upee jja COME ON

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: voi luoja että pelästyin! "nyt sieltä tulee joku kunnon avautuminen siitä miten paska bloggaja oon!:D" !! äää! ei saa tehdä noin! :-D Mutta hei herranjestas älä noin ajattele, mä en todellakaan ole täydellinen! :> Sait mut kuitenkin hymyilemään tosi iloisesti, kiitos sinä ihana! <33 Mutta lopeta heti tollaset puheet! ;-)

Sanni kirjoitti...

oot natteys, nii ja piti sanoo, etta eksyin tanne blogiin jossain vaiheessa, ja olin ihan et jee, kiva blogi, ja sitte kadotin koko sivun moneks ajaks! onneks loysin uudestaan, ni nyt pitaa laittaa kirjanmerkkeihin et muistan! :)