torstaina, huhtikuuta 22

run, forrest, run!

Nyt kun kadut on täysin kuivat, hiekat putsattu ja lenkkipolulla lämmin, niin meikä aloittaa kunnon himo-lenkkeilyn! Ihan tässä vieressä missä asun on todella kiva lenkkipolku ja myös aurajoki kulkee tuossa vieressä, että hyviä juoksureittejä riittää!
Kävin tänään ostamassa uudet hyvät juoksutossut jotka jo koeajoin tänään ja voi että tuntui taas niin hyvältä ja vapauttavalta! Askel oli kevyt ja lenkin jälkeen olo oli niin ihana. Miksei aina ole kesä ja lenkkisää? Tai miksei joka päivä ole motivaatiota lähteä juoksulle? Mä oon päättänyt ettei nää uudet tossut jää nyt käyttämättömänä eteiseen roikkumaan. Nyt tulee muutos! Mitenniin oon sanonut sen tuhat kertaa...


Vähän erilainen kenkäesittely mitä mun blogissa on totuttu näkemään... ;-D

Ainiin ja PS. mun kaverit varmaan pissaa housuihinsa ja tukehtuu pullaansa tän postauksen myötä, mut hei oikeesti oon tosissani!! :-D

7 kommenttia:

Tanni kirjoitti...

Onpas söpöt lenkkarit! Mäkin ostin viime keväänä muka tosi hyvän tuntuiset lenkkarit, mutta ensimmäisellä kerralla jo tuli molempiin kantapäihin kamalat rakot. ): Ihan tyhmää. Pitäisi ehkä käyttää niitä enemmän tai sitten vaan ostaa paremmat ja omalle jalalle sopivat kunnolliset juoksulenkkarit!

Anonyymi kirjoitti...

Kivannäköiset lenkkarit! Munki pitäis aloittaa taas lenkkeily nyt kun säät sallii. Aloittaminen on joka vuosi vaan niin pirun vaikeaa..

Venla kirjoitti...

Namit lenkkarit oot löytäny, paljonkohan mahtaa olla hintaa tommosilla Puman lenkkareilla jos saan kysyä? :) Himottas itekki hommata nimittäin uudet lenkkarit..

Tsemppiä lenkkeilyyn ;)

Elaine kirjoitti...

Jee :) Minkämoisia matkoja juokset vai teetkö intervalleja? We need more information! Oon utelias, ku iteki pitäisi ne lenkkarit pikku hiljaa kaivaa pölydyynien alta, mutta happi varmaan loppuisi tuossa postilaatikoiden kohdalla. Eli 20m päässä...

Sofia kirjoitti...

Tanni: voi että! :-( Se on ihan tyhmää kun ei noista muuten tiedä kuin testaamalla ja vetämällä pienet spurtit liikkeessä. toivottavasti hyvät löytyy vielä!

Anonyymi: Sanos muuta! :-D Aloittaminen on vaikeaa myös joka päivä..

Venla: namit on joo! No noi oli aika buenossa alennuksessa, eli hinta oli vain 40€. normaalihintaa en muista. :>
Ja kiitti tsempeistä! ;>

Elaine: more information coming up! Viime syksynä harrastin sellaisia 10min nopea kävely, 20min juoksu/hölkkä 10min nopea kävely -lenkkejä. Niitä aion alkaa varmaan nytkin vetämään. Ja joo tosiaan kunto on varmaan tosi rapakunnossa, onneksi oon edes hiukan käynyt salilla talven aikana :-)

M&T kirjoitti...

Ihanat tossut! Täälläkin samanlaiset tavoitteet. Seuraava askel on kyl i-podin kevätsiivous ja päivittäminen!

Ps. Laitettiin maijan kanssa projekti käyntiin (vihdoin):D tais olla synttäreillä puhetta...

-t

Sofia kirjoitti...

t: jee! Oli synttäreillä puhetta! Vaudevau. kävin jo kurkkaamasaa mut pitää paremmalla ajalla tulla heittää kommenttia sinne puollelle ;)