maanantaina, huhtikuuta 12

maailmanhistorian sekavin postaus

Haloo, onko täällä enää ketään? Enpä paljon ihmettelisi ellei ole! :-D Oon varmaan maailman surkein päivittäjä mutta luulen kovasti että things are going to change! Kävin nimittäin tuossa pe ostamassa iselleni vihdoinkin sen uuden compuutterin! Vihaan myös hidasta nettiä (joka mun kotona on superhidas kiviseinien takia) joten kipsutin dna-kauppaan hakemaan supernopean netin, joka kylläkin tässä 50-luvun talossa on enintäänkin "seminopea" nettiyhteys. Jee.

Viikonloppuna mulla on ollut niin paljon tehtävää, vaikka ainoa asia mitä mun pitäisi tällä hetkellä tehdä, on ottaa rennosti ja ladata akkuja. Perjantaina ajoin edestakaisin ympäri kaupunkia tekemässä pientä researchia noista tietokoneista ja siinä menikin koko päivä ja illalla olin niin uuvuksissa että tuuperruin mun lattialle. Jaiks. Eräs hyvin läheinen ystävä tulikin sitten mua hoivailemaan tänne ja pitämään mua pystyssä.
Lauantaina kävin viemässä lahjan siskon pikku Sisu-vavvalle joka täytti vuoden! Ostin pikkuiselle jätti-suuren hopeisen folio-ilmapallon, muodoltaan ykkönen! Se oli niin söpö ja ihan paras lahja, Sisse nimittäin rakastaa ilmapalloja ja kaiken lisäksi omaa kuvaansa, ja tuosta pallosta pikkuinen voi peilata itseään ja komentaa sitä pallosta näkyvää pikkukaveria. Aaw söpöintä ikinä.


Koko viikonloppuna on ollut niin upea ilma! Eilisen auringonpaisteen kunniaksi lähdettiin jokirantaan kävelemään ja ensimmäistä kertaa tänävuonna -mulla oli ballerinat jalassa! Ihanan kevyt fiilis jaloissa. Loppupäivän teinkin sitten kouluun sisustuslehtiartikkelia, johon kävin kuvaamassa upeita kuvia lähes naapurissa asuvien Niinan ja Kristianin asunnosta. Asunto oli lähes täysin omaa makuani vastaava, Kartellia kartellia.. Love.

Kartellista vedetään aasinsilta seuraavaan asiaan, eli Nina's on tänään maanantaina avannut pop-up shopin Turun Sisustuksen Koodin tiloihin! Mua hiukan pelottaa mennä sinne, kenkäaddikti kun olen. Pop-up shop on täällä tietääkseni vain kuukauden, harmi sinänsä. Ja jos joku haikailee MiuMiun maailmalla loppuunmyytyjä kyyhky-korkoja, täältä Turusta niitä nyt sitten saisi.
Vahvasti epäilen että ne viimeisetkin 400 mukanaroikkujaa kaikkoaa tämän postauksen myötä, mutta päivitän tänään vielä mahdollisimman pian ettei tämä layout-hirvitys näy heti ensimmäisenä sivulle tultaessa. Kiitos ja hei! :-D

12 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mä ainaki roikun täällä vaikka postaus tulis kerran vuodes :D oot paras! :)

inka kirjoitti...

tää uus ulkoasu on superkiva!<:

Jenah kirjoitti...

täällä myös yks, joka lukee sun juttuja vaikka niitä harvemmin tuliskin :) mua itse asiassa enemmänki ärsyttää tyypit, jotka postailee sata kertaa päivällä vaikkei olis mitään asiaakaan..

aloin tässä pohtimaan, että mahdankohan tuntea sen sisun isän.. tunnen siis yhden jätkän, jolla on samanniminen lapsi joka on varmaan just jotain vuoden ikänen nyt.. :)

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: jee<3 Just sunlaisten takia jaksan kirjoittaa uusia postauksia :)

inka: oho aijaa :) no kiva jos miellyttää.

Jenah: Jei! Ja joo, sama juttu. Kuka jaksaa lukea turhia juttuja ja katsoa kuvia jostain sämpylästä minkä on juuri syönyt.. ;)

Sissen isi on Markus :> Ja markus on 29.

Anonyymi kirjoitti...

Jee kiva kuulla sun kuulumisia :)!
Ei haittaa vaikka päivittäisit harvemmin, mua nää postaukset ainakin ilahduttaa silti!

Ihanaa kevättä<:

-didi

noona kirjoitti...

Mä ainakin oon täällä, sillä tykkään lueskella sun juttuja ihan hirmuisen paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

Mäkin kyllä seuraan tätä vaikka postauksia tulisikin harvemmin. Tykkään sun tavasta kirjottaa ja muutenkin tyylistä ihan älyttömästi :>

Anonyymi kirjoitti...

Niinan asunto on <3 ^^

Tanni kirjoitti...

Juurikin viikonloppuna ajettiin kyseisen liikkeen ohi ja ihmettelin, kun ikkunoissa oli sisustuskamaa ja toisessa ikkunassa luki Nina's. Ajattelin, että voiko toi muka olla mahdollista. Harmi, kun vaan ajettiin ohi. Olisi ollut mukavaa poiketa sisälle, vaikkakin kaikki kengät yms. olisivat varmasti olleet miljoona kertaa kalliimpia kuin budjettiini sopivat. Mutta olisihan se ollut kivaa hypistellä jonkun hienon merkin korkkareita käsissään, siis edes kerran. (:

Jenah kirjoitti...

aa, ei se oo sitte sama :)

Lauren kirjoitti...

Mä seurailen sun blogias, vaikka postauksia tulis harvemmin : ) Sulla on ihana blogi (jonka oon sanonu jo tuhat kertaa) ja äää oot niin nätti : ) Ja sun tapas kirjottaa on tosi kiva. Haleja <3

Maano kirjoitti...

Jee kiva uus ulkoasu. Täällä ollaan ja pysytään :)