lauantaina, joulukuuta 12

wishlist

Kun äiti kysyi mitä toivon jouluna, en oikeasti keksinyt mitään järkevää! Sitten muistin että oon halunnut kauan sitä sellaista 2. isoa ja pyöreänäyttöistä rannekelloa. Guessilla ja Dolce&Gabbanalla on yhdet kivat. Ja kyllähän se lista sitten muodostui. Ei sitä niin kauheasti kehtaa enää pyytää kun ei asu enää kotona yms. Ollaan äidin kanssa molemmat ihan hajuvesifriikkejä, joten toiveen myös tosta 3. uudesta Dolce & Gabbanan ihanasta 3. tuoksusta se ymmärttää hyvin! ;-) Tuoksuu ihan mielettömältä, niin raikas. 1. Rahaa toivon uuden läppärin ostoon ja siihen rahallista tukea tulen saamaan iskältä... toivotaan! ;-)
4. Joululomalla on ihanaa lukea kirjoja! Paulo Coelho on ihan mun lempparikirjailija ja tuo Prtobellon noita voisi olla hyvä, englannin kielisenä jos löytyy. Uuden kalenterin tarvitsen myös, mutta mieluiten kuitenkin marimekon. 5. Uusi kamera on ollut toivelistalla jo kauan, mutta sen tulen kuitenkin ostamaan itselleni lahjaksi. Kuten myös erään toisen asian joulun jälkeen, josta kerron vasta myöhemmin..... ;-)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Portobellon noita on ihana kirja :) Täytyypä itse katsastaa tuo Ilo ja muu tuotanto.

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: juu oon kuullut samaa! Tuo ilo on itseasiassa kalenteri, mutta ellet ole muuta tuotantoa lukenut niin suosittelen lämpimästi ainakin Veronika päättää kuolla -kirjaa sekä Alkemistia. :-)

Anonyymi kirjoitti...

Joo, huomasin vasta myöhemmin. Varasin kirjastosta sitten itselleni (muistaakseni) Pridan. Tuo Veronika päättää kuolla kiinnostaa myös. Katsotaan, katsotaan.

Paula