tiistaina, elokuuta 17

Tonight you're all that I want, you're all I have, all I need

Hei.
Lähipäivät ovat olleet aika sekavuuden täytteisiä. Musta tuntuu että mä pyörin, menen vaan eteenpäin silmät kiinni. Enkä edes tiedä onko tää tunne hyvä vai huono. Mä luulen että elän tällä hetkellä jossain määrin elämäni ihaninta aikaa. Eli kai se tunne on sitten hyvä. Kaikki mahdollisuudet on täysin auki ja saan tehdä mitä haluan (no melkein). Suunnittelin tekeväni pikku reissun syksyn aikana ihan yksinäni, mutta buu, ei ne suunnitelmat taidakaan onnistua. Olen ihan liian buukattu joka suuntaan. Reissuun pääsisin lähtemään marraskuussa, ja silloin pitäisi sitten lähteä jonnekin kauas lämpimään. Marraskuulle on muuten varattu matka Budapestiin. Taidanpa tehdä jouluostokset siellä. Veronpalautukset ei varmaan tuu vielä marraskuun alussa, anyone?


Mulla olis muuten suunnitelmissa viimeistään viikonloppuna kuvata teille kotiesittely postaus videomuodossa jos vaan saan sen tällä kertaa onnistumaan! Myös muita toivepostauksia on tällä viikolla tulossa suht. paljon. :-)

Ps. Hullu iski jälleen silmänsä kenkiin. Mikä mua vaivaa? Nyt en saa niitä mielestä, varmaan pakko mennä silittelemään niitä Biancoon tänään. ...lupaan, että jos lähden liikkeestä muovikassi kainalossa, laitan ison kasan kenkiä Huuto-nettiin vielä tällä viikolla! Itseasiassa taidan laittaa muutenkin. ;-) Mulle on kerääntynyt "pakkosaada!" -kenkiä nyt niin paljon ja puolia niistä on käytetty kerran (älytöntä!), että pakko saada niille ns. parempaa käyttöä jonkun muun jaloissa.

7 kommenttia:

isa kirjoitti...

jes foxykin on vihdoin blogilistalla! ja laita ihmeessä niitä kenkiä myyntiin, sulla on sen verran hyvä maku niiden suhteen ;)

Petra kirjoitti...

minkäkokoinen jalka sulla on? :) sulla on todellakin niin hyvä maku kenkien suhteen, että ootan innolla mitä päädyt laittaan myyntiin ;)

Riikka kirjoitti...

Veronpalautukset tulee, harmi kyllä, vasta joulukuun alussa :)

Anonyymi kirjoitti...

Joulukuun alussa tulee veronpalautukset :-)

Anonyymi kirjoitti...

veronpalautukset tulee ikävä kyllä vasta itsenäisyyspäivän tienoilla :)

Sofia kirjoitti...

isa: jee:> laitetaan... ;D

Petra: sellanen 38-39 :-) Enimmäkseen noi on varmaan kolmeysiä!

Riikka: Plöö, niin muistelinkin!

Anonyymi: Äh, niinpäs se olikin..

Anonyymi: Tyhmä, olis tullut aika mojova summa tänävuonna. No mut matkakassaan.... ;)

AnsQ kirjoitti...

Eiii! Sulla on kyllä liian iso jalka! Emmä voi käyttää tai siis ostaa sun kenkiä. Nyt melkeen itkettää :D