tiistaina, elokuuta 10

Holla at your boy

Holla!
Oon ihan hullun innoissani tästä viikosta. Tänään on takana ensinnäkin ihan älyttömän kiva työpäivä, tänään kävi jotenkin älyttömän ihania asiakkaita ja aika meni nopeasti. Vaikka olinkin kipeänä ja pikku kuumeessa, aika meni todella leppoisasti! Huomenna taas sitten koulussa alkaa ArchiCAD -piirustusohjelman kurssi ja oon odottanut sitä ihan hulluna jo vuoden. AutoCAD ohjelma opeteltiin jo aikaisin viimevuonna ja sitä tässä ammatissa tullaan enemmän käyttämäänkin mutta silti tuo Archi tuntuu mielenkiintoisemmalta. ...josta tulikin mieleen etten oo vieläkään saanut aikaiseksi ladata autocadia mun koneelle, hups.

Torstaina jään koulun jälkeen Saloon ja mun kaveri tulee hakemaan mut ja mennään yhdessä tämän kotikotiin Halikkoon. Saunomista ja juoruamista, ihanaa! Perjantain sain vapaaksi töistä ja en mene kouluun, koska menen tän kaverin kanssa Helsinkiin kirjoittamaan yhtä sopimusta ja noutamaan avaimia siihen kämppään. Lauantaina on mun rakkaan ystävän synttärit, ja niitä juhlitaan sitten toivon mukaan oikein kunnolla ja paineettomasti. Aah.

Tänään tälläistä: (Ärsy, mun asukuvat olis niin paljon tyylikkäämpiä jos ne olis otettu esim ulkona ja jonkun muun ihmisen toimesta mutta hei ei voi mitään.. ehkä joskus, ehkä joskus...)
Oli muuten älyttömän ihanaa laittaa sukkahousut ja noi nilkkurit! En todellakaan toivo vielä sellasta kylmää syksyä ja sadetta mutta sen verran viileämmät kelit (+17-20!) olisi ihanat että saisi taas alkaa pukeutua kunnolla.. :-)

Nyt alan katsomaan Sin Cityä ja odottelemaan phone callia.
Mutta yksi juttu vielä teille.
Vastatkaa please näihin juttuihin tai edes yhteen kohtaan. Tää on mulle tärkeää. :-)
Nää on myös teidän hyväksi, koska aion nyt oikesti tehdä jotain blogin tason parantamiseksi ja tarviin siihen teitä! Toivon suht paljon vastausksia, laittakaa vaikka anonyyminä jos siltä tuntuu.

1. ) Mikä tässä blogissa on hyvää / miksi luet blogia?
2. ) Mitä huonoa / parannettavaa?
3. ) Kauanko olet lukenut?
4. ) Postaustoiveita / ehdotuksia?

25 kommenttia:

Nelli kirjoitti...

1. Tykkään sun tyylistä kirjottaa ja sun vaatteet ja kengät....ah ihanuutta!
2. Empä nyt tähän keksi mitään.
3. Ainaki joku puol vuotta.
4. Lempparijuttuja, koruja, kenkiä ja muita asusteita.

miumiu kirjoitti...

1. ) Mikä tässä blogissa on hyvää / miksi luet blogia?

Itse kun olen turkulainen, niin myös muiden turkulaisten elämä kiehtoo jollain hauskalla tavalla. En kuitenkaan ole mikään stalkkeri, ei sentään herranjestas 8D Blogissa hyvää on kaikki sun jutut ja ihanat asusi!

2. ) Mitä huonoa / parannettavaa?

Blogisi on ajoittain ehkä liiankin henkilökohtainen, mutta olet tainnut sanoa että tää on kuin päiväkirja sulle joten ymmärrän sen. Huono juttu tossa henkilökohtaisuudessa on vaan se että kuka tahansa voi oikeasti lukea tätä, myös ne ihmiset joille et halua jakaa juuri mitään elämästäsi.

3. ) Kauanko olet lukenut?

Olen lukenut jo ainakin hieman yli vuoden, I love vamps-ajoilta asti :)

4. ) Postaustoiveita / ehdotuksia?

Esittelypostaukset on musta todella kivoja, joten olisi mahtavaa jos niitä saisit tehtyä tänne esim. uusista vaateostoksistasi/lempivaatteista7lempikengistä jne.

Toivottavasti tästä oli jotain 'apua' sulle, oli vaan pakko kommentoida vaikka harvemmin kommentoinkin! :D

Anonyymi kirjoitti...

oliko tuo siis iha normi päivän asu? omasta mielestä jotenki liian juhlava mutta nii :D ja vastauksia kysymyksiis:
1) tää on just huippu, tulee jotenki hyvälle mielelle ja sillai, sä päästät jotenki ittees lähemmäs entä muut bloggaajat, tiiä mistä johtuu. mut on just ihanaa ko joskus puhut jotai miesasioistas sillai ja nii :D
2) hmm no iteki varmaan jo tiiät sen et päivänasukuvat on aika heikkoja, mut jos ei oo mittää mahiksia parantaa niitä ni eip sille sit voi mitää:s ja muutenki niitä kuvia sais olla useammin.
3) ei mittää käsitystä kuinka kauan, mut siis ööö, aika kauan, puolisen vuotta? :D
4) voisit tehä sellasen päivä kuvina postauksen ja muutenki enemmän kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

aika kauan oon lukenu :) varmaa vuoden? ja ssiis lisää vaa noita sun asukuvia ja kuvia paljon lisää nii ois iha täydellistä!

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Voisitko kertoa mistä ne ihanat blingi tuunaus jutut sun puhelimeen oot ostanut? Olis just ihana saada sellaset mitkä voi ottaa pois jos alkaa häikäsee :D

1. Oot ihanan pirtsakka ja sulla on mahtava tyyli.

2. Jatka samaan malliin mitä nyt oot mennyt :)

3. Oon lukenut jo sieltä sun edellisen blogin puolelta asti että aika kauan

4. Päivän asuja ja uusia juttuja mitä ostat.

Anonyymi kirjoitti...

1. en itseasiassa tiedä miks luen :-D mukavaa vaan lukee jotain. 2. sun naama sais näkyä kuvissa kun oot niin nätti! se ois plussa
3. olen lukenu joku puol vuotta 4.
esittelypostaukset on kivoja, esim. uusimmat ostokset, lempparikengät jne.

jenni. kirjoitti...

1. tykkään sun kirjoitustyylistä, asun itsekin turussa, kerrot suht avoimesti omista asioistas, blogin jutut on suht monipuolisia etkä vaan lätki päivän asuja ja kerro mistä mikäkin vaatekappale on ostettu. jatkaa siis tältä osin samaan malliin! :)

2. no kuvat vois tietysti olla laadukkaampia, mut ei ne mua oo häirinny :) muuta negatiivista ei nyt tuu mieleen enkä viitti väkisin alkaa tähän mitään kirjottaa.

3. en muista tarkalleen kauan oon lukenut, varmaan vuoden päivät tai 1,5 vuotta? vamppiblogista alotin :)

4. sun asunnon esittely, menovinkkejä turussa ;), ostoksia, meikki- ja kampausjuttuja, kuvapostaus (lukijat sais ehdottaa mitä kuvaat).. no siinä nyt jotain :)

Ansku kirjoitti...

Jee mustakin on ihanaa kun saa pukeutua kunnolla! 8)
Noniin muttasiiiis.

1. Niinkun joku muukin mainitsi, turkulaisuus kiehtoo mua (:D). Oon kuullt siitä paikasta vaan hyvää ja turulaiset ihmiset on hauskoja. Haluun muuttaa turkuun! Hei muuten, sanotko aina et"mä oon Turuuust!", jos joku kysyy mistä päin oot :D
Lisäks tietty vaatteet ja kengät on ihaniaihaniaaa

2. Äh en keksi. Postaa useemmin!Eiku joo ja enemmän kuvia itestäs :)

3. Oon lukenut ihan alusta asti. Siis siitä, kun alotit I love vampsin

4. Asuja joka päivä vaikka voisit laittaa jajajaja (apua mulla on KAMALAN kauhia kiire töihin) emmä tiiä, nyt meen sinne töihin!

Myyrä kirjoitti...

1. ) Mikä tässä blogissa on hyvää / miksi luet blogia?
-Oon huono vastaamaan näihin kysymyksiin, jotkut blogit nyt vaan on hyviä ja jotkut ei..
3. ) Kauanko olet lukenut?
-I love vamps-blogin ajoilta saakka.
4. ) Postaustoiveita / ehdotuksia?
-Monipuolisemmin erilaisia postauksia, kosmetiikka/kauneus, päivä bloggaajan kanssa :)

Anonyymi kirjoitti...

1. ) Mikä tässä blogissa on hyvää / miksi luet blogia?

olet mielestäni kaunis

2. ) Mitä huonoa / parannettavaa?

postaustahti kovemmaksi

3. ) Kauanko olet lukenut?

veikkaisin että vuoden

4. ) Postaustoiveita / ehdotuksia?

kertoisit elämästäsi

Kata kirjoitti...

1. ) Vaikutat aidolta, avoimelta ja hyvältä tyypiltä. Kiinnostavaa luettavaa :)

2. ) Kuvapuoli on aika kehnoa, mutta senhän itse jo tiedätkin. Ei kylläkään ole mun mielestä mitenkään iso miinus, kun blogin taso on muuten hyvä :)

3. ) Reilu puol vuotta luulisin :D

4. ) No mä rakastan juuri näitä yksinkertaisia postauksia, joissa kerrot itsestäsi ja elämästäsi eli jatka samaa linjaa!

Olivia kirjoitti...

1. Sun tyylin takiahan mä tätä alunperin seurasin, mutta on ihanaa ku sä kirjottelet tänne ihan sun elämästäs, tykkään sun kirjotustyylistä ku se on niin ihanan rempeseää ja huumorista(kin)

2. Höpöhöpö mitään parannettavaa tänne tarvi! Okei oishan se kiva, että sä postaisit useemmin mut ei sen tartte tismalleen "joka päivä klo 17.00 julkaisen postauksen"-olla ;-P

3. Reilusti yli vuoden ihan I Love Vamps-blogista asti

4. Lempi syysvaatteet, lempparikengät, hiuspostaus (esim. millaset hiukset sulla on ollu koska oon aina kadehtinu sun ihana hiuksia<3), meikkipostaus?! Apua emmä tiiä postaa jotain kivaa!

sofia kirjoitti...

en mä tiiä miks mä tykkään tästä blogista xd.alunperin ku luin ekaa kertaa sun postauksen ni ei oikeen kolahtanut,mut sit kun luin et tätä blogia pitää sofia niminen tyyppi,niin aattelin antaa mahollisuuden ja sit ihan tykästyin :).

parannettavaa on et voisit postata useemmin ja kuvailla enemmän esim sun vaatteita ja tavaroita ynm.

isa kirjoitti...

1. sun kirjoitustyyli on hauska ja saan sulta inspiraatiota pukeutumiseen. blogisi on myös paljon mielenkiintoisempi kuin jotkut muut ja tuun joka postauksesta hyvälle tuulelle.

2. sun naamaa vois näkyä enemmän ja tilannekuvia myös mahdollisuuksien mukaan, mä pidän niistä eniten :-)

3. viime talvesta, eli noin puoli vuotta.

4. postaus sun asunnosta, kengistä, perusmeikistä, hiuksista, kuvia susta nuorempana ja päiväni-postaus tuli näin ekana mieleen :-D

Anonyymi kirjoitti...

1. ) Mikä tässä blogissa on hyvää / miksi luet blogia?
- Tykkään lukea koska sun asut on AINA upeita, kirjotat jotenkin tosi luontevasti ja oot IHANA<3

2. ) Mitä huonoa / parannettavaa?
- Tietty joskus harmittaa ku kuvat on vähän sumeita, mutta täysin ymmärrettävää että kaikilla ei ole miljoonan euron kameraa ja kolmeatoista hovikuvaajaa napsimassa täydellisiä kuvia.

3. ) Kauanko olet lukenut?
- Varmaankin ihan alusta asti. Siis jo sitä edellistä blogia!

4. ) Postaustoiveita / ehdotuksia?
Haluaisin nähdä kaikki sun kengät, koska sulla on aina niin hienoja kenkuleita :-D Mutta toisaalta tykkään myös hirmuna niistä sellasista päiväkirja-tyylisistä postauksista eli samalla linjalla kun nytkin :)

Siinä ! :)

Anonyymi kirjoitti...

On se jotenkin koomista, kun kuuntelee naisten mielipiteitä sukkahousuista. Sinäkin olet innoissasi, että voi laittaa jo sukkahousut jalkaan. Sitten monet valittaa, että ne on kamalin keksintö maanpäällä. Pitäis varmaan ostaa itsellekin yhdet, ja tehdä tutkimusmatka naisten maailmaan.

Anonyymi kirjoitti...

1.) oot hirmukivan tuntunen ja jotenki vaa oon jääny seuraamaan:)
2.) Hmm.. vähän turhan laiska postaustahti? Emmä tiiä :D
3.) ööööö silloin jo ihan sieltä i love vamps blogin alkuajoilta :)
4.) videopostaus!! ne on aina tosi kivoi:) ja sit just päivän asut on iha parhaita sulla, niitä sitten vaikka lisää ;P meikkipostaus, enemmän kuvii sun kauniista pärstäkertoimesta :)

ps. helpompi jotenki kommentoidakki ku oot kysyny jotain :D

Kissi kirjoitti...

1) Koska sulla on kiva tyyli kirjottaa. Jotenki sun teksi kuulostaa siltä, ku kertoisit juttuja parhaalle kaverilles, etkä vaan jollekki randomille tyypille netissä. Ja mun mielestä se on aivan ihana tapa/tyyli :)

3)Joskus viime vuoden keväällä löysin tän (voi ei, onks aika oikeesti menny noin nopeesti), koska muistan ku hehkutit kouluun pääsemistäs :)

Ja sori, emmä osaa/jaksa vastata noihin kaikkiin kysymyksiin, joten siksi vain 1&3. :D

Anonyymi kirjoitti...

1. RAKASTAN sun tyyliä ja toivon, että voisin joku päivä itsekin pukeutua noin!

2. Ehkä postaustahti, mutta hyvää jaksaa kyllä odottaa:D

3. Oon lukenut tätä jo edellisen blogisi ajoilta, vuoden tai pari? Eiku en muista, kauan kuitenkin

4. Musta olis kiva nähdä sun kämppä silleen kunnolla, mutta ymmärrän et se on työlästä, joten ehkä semmonen, että miten aamulla päätät mitä laitat päälles.. Mistä se lähtee ja käytätkö ikinä housuja:D koska sulla on paljon ihan sairaaaaan ihania hameita ym.

Jonneli

Elinakui kirjoitti...

odotan kanssa, että saan vetää jalkaan nuo samaiset nilkkurit! rakastan niitä yli kaiken ja kesällä niitten käyttö pyöreä nolla. ah! ja ootko värjännyt hiuksia, näyttää kivalta :--) ja tuo nuttura sopii sulle !



1. ) Tämä on jotenkin sun näkönen, ei mitään yrittämistä tai mitään. Blogi elää sun kanssa samaa elämää, got my point? ;--)
2. ) Mmmmh, enemmän asuja!
3. ) Luin sitä sun vanhaa blogia ja muistan ihan sika hyvin sen postauksen, missä esittelit sen h&m:n vetoketjumekon! ja tätä heti alusta asti :>
4. ) oon maailman huonoin keksiin, mut esittele sun asunto!

Maano kirjoitti...

1. ) Oot ihana persoona ja sulonen muutenkin :) Tulee iloiselle päälle kun tätä lukee ja ihania vaatteita/koruja/kenkiä tietty.
2. ) Pelkään sun puolesta kun avaudut niin paljon tänne yksityisistä asioista :( Se on ainoa "Huono puoli"
3. ) Oliskohan joku 4-6 kk. En osaa kyl yhtään sen paremmin sanoo.
4. ) Jatka samaan malliin päivänasuja summuita ostosjuttuja. Jos osaat jotain hiustenlaittojuttuja tai meikkausvinkkejä nii antaa palaa vaan :)

Anonyymi kirjoitti...

1. ) Mikä tässä blogissa on hyvää / miksi luet blogia?
Tykkään sun tyylistä eniten, ja toisaalta on kiva myös välillä lukea henkilökohtasempiakin juttuja vaikka en niitä blogeilta aina oletakaan. Kirjoitustyylisi on kiva, ihan kuin kertoisit kaverille päivästä ym:)

2. ) Mitä huonoa / parannettavaa?
En oikeasti keksi mitään rakentavaa palautetta tähän, tietysti lempparibloggaajanani saisit postata vaikka koko ajan mutta ei makiaa mahan täydeltä :)

3. ) Kauanko olet lukenut?
Melkein alusta asti. Muistan kun joskus löysin ia ja nelliinan blogit, ja sillon muotia koskevia sivuja olikin vaan kourallinen. Löysin myöhemmin blogisi kommenttiboxin tms kautta ja ihastuin. En vaan muistanut lisätä sinua heti suosikkeihini, enkä etsintöjen jälkeen meinannut millään löytää tätä uudelleen! :D Onneksi sitten tuli taas jossain vastaan niin pääsin takaisin lukemaan, siitä asti on oltu messissä :)
4. ) Postaustoiveita / ehdotuksia?
Vaatteita ei tietysti ikinä näe liikaa, sulla on niin paljon kaikkea kuolaamisen arvoista :D ja hei, ehkä myös asusteita? oon itse ihan hullu ostamaan kaikkia koruja, aina tarttuu jotain kivaa mukaan mitä sit ihailen hyllyillä kotona :D Olis kiva nähdä esim. jotain sun omia toiveasuja, esim. treffeille (:D) shoppailemaan, kahville jne, sun omista vaatteista siis :)


-Johanna

Anonyymi kirjoitti...

1. asun myös turussa niin se ainakin vaikuttaa. erilainen kun muut ihqfäshiönblogit. kiva/erilainen tyylisi. olet myös mun kaverin kaveri :) en kyllä tiennyt sitä heti alkuun mutta facessa huomasin kun olitte kommentoineet jotain toisillenne.

2.enemmän postauksia!!!

3.ööö siitä asti kai ku tää foxy alkoi.

4.anything!

minnea kirjoitti...

1.tykkään sun tyylistä ja kirjotustavasta ja on kivaa lukea jostain bloggaajasta joka asuu täällä turussa :--D
2.Kuvat vois tosiaan olla parempia, mutta ymmärrän kyllä jos se ei oo mahdollista..
3. viime syksystä?
4. voisit esitellä vaikka sun lempivaatteita?

Anonyymi kirjoitti...

1. ) Mielenkiintoinen blogi, kiva tyyli ja ihanan olonen kirjottelija!:)
2. ) Ymmärrän että on muutakin elämää kuin bloggaaminnen, mutta useimmin päivityksiä! (ja kuvia susta)
3. ) öö..ehkä huhtikuusta?
4. ) Esim. päivä kanssasi, kaikki kenkäsi, musiikkimakusi, 100 asiaa, ja video postausta! :)