lauantaina, kesäkuuta 19

Won't let you get away!

Hei ihanat, I'm back!
Mun blogi-kesäloma on tehnyt niin hyvää ja tuntuu että oon nauttinut elämästä ihan täysillä, ja samalla kaavalla mä aion jatkaa myös tästä eteenpäin. Tosin koitan tätä bloggailua nyt jatkaa taas ;-) Vähän on ollut ikävä, mutta iltaisin en vaan yksinkertaisesti ole jaksanut. Mun lähiviikkoihin on kuulunut paljon töitä (jee :-) ), ystäviä, ihastumista vähän kaikkeen, naurua, piknikkejä, sinkkuelämää kakkosta (voi rakkaus), kylmää päärynäsiideriä, auringon ottoa ja ruskettumista ja vanhojen ystävien näkemistä. Mikä parasta, ihan oikeasti havahduin viimeviikolla kun tajusin että mähän olen ihan hirveän onnellinen. ...Mussa asuu kuitenkin ihan super-pieni pessimisti joka huutaa takaraivossa että pian vedetään matto alta ja v*tuiksi kaikki menee kuitenkin! Katsellaan, katsellaan... :-)

Mulla on maanantain vp, ja oon suuntaamassa Helsinkiin, ja oon ihan super-innoissani. Syyn kerron teille ma-illalla tai tiistaina. Pyysin mun tyttöjä mukaan ja ollaankin nyt menossa pienellä tyttöporukalla ja suunnitelmissa piknikkiä ja monkin&weekdayn tsekkaamista näin vähän jälkijunassa.

Tässä on lähiaikoina tullut osteltua vähän kaikenlaista pientä kivaa, mutta tän hetken suosikki on ehdottomasti Zaran kaulakoru. Uhuhuu love it!

Ja pakko esitellä mun tänään tuunaama kamera! Kunnon teini-blingit, mut hei onhan noi coolit ;-) Kirkkaat olis olleet siistimmät, mutta olin ostanut noi siniset jo mun puhelimeen, mutta sen kanssa kävi sitten vähän äksidenttiä josta lisää myöhemmin niin lätkäisin noi sitten kameraan.

Ps. Nyt taas muistin yhden syyn lisää miksi bloggaaminen ei pahemmin ole lähiaikoina innostanut.. Mun netti tekee mut hulluksi! Tuhlasin rahani nopeimpaan ja kalleimpaan nettitikkuun mitä on, ja mitä saan vastineeksi? -Paskaa. Huoh. Näinkin pienen postauksen tekemiseen on mennyt nyt 2½ tuntia...

Palaillaan taas!

13 kommenttia:

Kata kirjoitti...

Oi vitsit mikä koru! Ihan mahtava!

Oon tosi kateellinen tosta, et oot pystyny elää täysillä. Mä yritän niin hirveesti myös päästä tollaseen tilaan, mut jotain on vaan tiellä, ehkä mä ite. Jotenkin tuntuu ettei oo aikaa kun oon aina töissä ja jos sitä aikaa on, oon liian väsynyt irrottelee. Lisäks ystävien kaa menee aikataulut täsin ristiin tai sit niillä ei oo rahaa tehdä mitään. Eikä mulla oo mitään tiettyä tyttöporukkaa johon kuuluisin, on yksittäisiä hyviä ystäviä siellä täällä. Ehkä mäkin vielä joku päivä :)

Anonyymi kirjoitti...

JEE!<3

minnea kirjoitti...

Moi sulla on tosi kiva blogi :) Oon kans ite turusta ja kysyisin sulta siitä kodinykkösen kirppiksestä, et missä se toimii kesällä? ja onko jotain henkilökohtaisia vinkkejä ajoista ja muusta siellä myymiseen liittymisestä? Kuinka paljon siellä käy porukkaa sen päivän aikana?
Kiitti jos ehdit vastata auttais tosi paljon :)

Anonyymi kirjoitti...

missä ihmeen välissä oot pystyny ottamaan aurinkoa kun turussa vaan sataa ja on ihan kökkis-ilma? :D mut hei kivaa ku postailet taas :)

Anonyymi kirjoitti...

useammin postauksia, ihana blogi :)

Anonyymi kirjoitti...

ootko ihan ottanu vaan aurinkoa vai ottanut apua itseruskettavalta?:))

Anonyymi kirjoitti...

oivovoooi, toi nettijuttu sucks! Kyl tosta hitaudesta voi valittaa sinne ostopaikkaan. Mä ainakin valittaisin!:-D

Ihana toi koru, muistaksää palajox makso?

Nonni joo, ihanaa kesää, mahtavaa et sulla on noin hyvä fiilis! :-))
Niin ja bloggaat taas JEE.

Riikka kirjoitti...

Vähän siisti kamera :D

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei miten surkee netti! Ihana, mahtava koru ja toi kamerakin on söpö!:)

Paula

Anonyymi kirjoitti...

sekä koru, että kamera on kamalia :(

Sofia kirjoitti...

Kata: No juna Turkuun ja järkätään täällä se turkumiitti mistä nyt ollaan puhuttu ja kunnolla rentoutumista! :) Mut ymmärrän ton kyllä enemmän kuin hyvin, meilläkin lähes aina menee kavereiden kanssa aikataulut ristiin :/ Ja tosiaan töiden jälkeen on niin väsynyt että haluaa vaan olla. Mutta kesä tekee ihmeitä :-)

Anonyymi! hihi!<3

minnea: heippa ja kiitti! :> Se on mun mielestä kesäisin siinä viereisellä parkkiksella, ulkokirppis siis! Tai ainakin aikaisempina vuosina oon itekin sielä käynyt ja ollut myymässäkin :> Jos on aurinkoinen sunnuntaipäivä niin siellä käy yleensä kyllä tosi paljon porukkaa:> Siellä vaan pitää sinne mennessä (kantsii mennä aikasin 6-7 aikaan!) maksaa se paikka maksu ja pöytä tai/ja rekki/rekkejä jos haluaa. Ne ei maksa paljoa :-)

Anonyymi: hahah no solkku on vähän auttanut mutta nyt alkaa jo sekin rapistua.. damn it! :>

Anonyymi: yritetään! :) ja kiitti! :>

Anonyymi: nooo, solkkua hiukan ja nyt pitää varmaan sit alkaa turvautua päivettäviin kun celisukset ei oikein nouse.. :)

Anonyymi: jee söpö kommentti! :) öm joo, mä oon kerran tästä valittanutkin jo mut aion kyllä mennä uudestaan :(
Ja koru oli 19.90 :)
Ihanaa kesää sinne!

Riikka: no eiiikö :-D tyylitön, just siks niin hieno :-D

Paula: joo mä kuolen tähän netin kanssa tappeluun. :-(


Anonyymi: Mä tykkään! ..En ehkä kamerasta mut koru on nam!

MouMou kirjoitti...

Apua, miksen oon kommentoinut, vaikka sekä koru että kamera on ihania!:)<3

Anonyymi kirjoitti...

Hei kuule kiinnostaa tietää mistä oot ostanu noi sun kamerantuunauskamat ja millä ne on kiinni siinä? oon aatellu et vanha kännykkä vois kaivata vähän samantyylistä kohotusta:))

Laura