tiistaina, kesäkuuta 8

I love you

Moi, mä pidän nyt kesälomaa blogista. :-) En tiedä koska kirjoitan seuraavaksi, varmaan jo huomenna nyt kun sanon sen ääneen että ajattelin pitää vähän lomailua. :-D Nyt vaan juuri on paljon menoa ja kivoja juttuja ja ihania ilmoja. Se on jännä miten viikossa blogi putoaa luetuimpien listalla sijalta 29 sijalle 71. :-D Mua itteäni ällöttää niin paljon tän sivun taso että huhheijjaa. Palaillaan toivottavasti pian!


9 kommenttia:

Venla kirjoitti...

Toisinaan tauko tekee ihan hyvää :> Tauon jälkeisiä postauksia odotellessa siispä :> Otahan ilo irti ilman bloggailua ;)

Hyvä biisi btw.

HAMI kirjoitti...

:> hyvää lomailua

werdy kirjoitti...

Mie ainakin lueskelen siun juttuja vaikken varmaan oo koskaan mitään kommenttia jättänyt :/ Tietty taukokin varmaan tekee hyvää :) parastahan kai olis et kirjottelee sillon kun siltä tuntuu! Kivaa kesää :)

Anonyymi kirjoitti...

Osaisitkohan selittää miten oot saanu sun bannerin tollee "venytettyä"? Ku sehän on valmiina sellanen kapeampi, ja itselläni se on pohjaan nähden liian vasemmalla, miten saan sitä enemmän oikealle?!

Anonyymi kirjoitti...

kerros sofia, et onks se 'blondeluxe' -blogi lopetettu kokonaan ku mulla ei ainakaan oo se osote hetkeen toiminu? etkös sä ollu niiden, tai ainaki toisen kaveri.

Anonyymi kirjoitti...

Tylsää ku et postaile, BUUUU.

Mutta jokatauksessa ihanaa lommaa sohovi 8))

Sulla on paras blogi!

Anonyymi kirjoitti...

Mitä niitä listasijoituksia katselemaan! Itse löysin juuri tänne takaisin ja viimeksi (kun selasin) olen käynyt tammikuussa ja täällä on tapahtunut vaikka mitä! Täytyy ottaa aika kiinni.:D

Harmi, kun jostain kohtii puuttui kuvia. Sulla oli myös sellainen kaunis undulaatti -riipus, jota puluksi kutsuit. Ja sulta on selvästi lähtenyt kiloja!! Voi kun saisin itseltänikin lähtemään.. Täytyy yrittää ottaa mallia.

Hyvää lomaa, niin kauan kun jaksat lomailla!

Paula

Anonyymi kirjoitti...

Hei, en tiedä oletko jo itse löytänyt alaosaa siihen ginan kukalliseen bikiniyläosaan, mutta satuin tänään näkemään sellaisen ideaparkin ginassa. :)

Sofia kirjoitti...

Venla: joo teki kyllä hyvää! ;>

HAMI: kiitti<3

werdy: awws, ihanaa että kommentoit nyt ja ilmoitit itsestäsi! :>

Anonyymi: voi kökkö, en kyllä osaa, saan sen aina jollin kauheella tuurilla ja säkällä ja tuntien veivaamisella oikein :/ ootko saanut sen jo kuntoon?

Anonyymi: Joo ne päätti sitten lopettaa sen.. :<

Anonyymi: BUUUUU! :D mut nyt oon back in business! söpö kommentti, kiitti ihana!

Paula: Voi että, kiitos kovasti kommentistasi, piristit mua kovasti! Ja totta, multa on kyllä lähtenyt kiloja, mutta en kyllä millään voi uskoa että se näkyy kuvissa :-D!

Anonyymi: JOO! löysin maanantaina! Jee, kiitti kun tulit kuitenkin ilmoittamaan että löytyy! :>