torstaina, kesäkuuta 24

hot day in the city

Huuh, olipa ihanan kuuma päivä tänään! Mun päivä alkoi tänään mukavasti kaverin kanssa puistossa loikoilulla ja auringonotolla ja jatkui kolmesta eteenpäin töissä. Se olikin sitten viimeinen rutistus ennen juhannuslomaa ja seuraava työpäivä onkin vasta tiistaina! Yay. Huomenna aamulla siirrän itseni mökille ja taidanpa viettää vähän rauhallisemman juhannuksen, vaikka eihän sitä koskaan tiedä.. ;-)

Ihanuus flätit pääsi tänään ekaa kertaa jalkaan. Huomatkaa, kolmannessa kuvassa näkyy myös läpsyt, koska täytyyhän töissä välillä jotain mukaviakin kenkiä pitää. ;> Noi on muuten maailman paras läpsy-sijoitus ikinä, ostin ne kaksi vuotta sitten ruissiin (palvelleet siis kahden ruisrockin verran, aika saavutus...) ja ne on vieläkin jalassa kuin unelmat. Pääsevät jalkaan myös tämänvuoden ruissariin. :-)

Hyvät juhannukset kaikille! Mun mielestä joko juhannus on älytöntä vouhotusta ja samanlainen viikonloppu kuin kaikki muutkin mutta pitäkää nyt hauskaa kuitenkin! 8-) Huomenna mä aion syödä hyvin, juoda parit kylmät siiderit ja ottaa aurinkoa! ..Ja läppis muuten lähtee möksälle messiin ;>

3 kommenttia:

Elina kirjoitti...

nuo shortsit näyttää ihan mielettömän kivoilta!

Anonyymi kirjoitti...

mistä toi toppi on? :-)

Sofia kirjoitti...

Elina: niin ne onkin!;)

Anonyymi: Zarasta :>