tiistaina, kesäkuuta 22

shop shop

Eilen oli Helsinkipäivä ja ostin ihan ässä-juttuja. Se syy, miksi Helsinkiin alunperin meni jää vielä paljastamatta koska koko homma taisi mennä vähän pepuilleen.
Ihan kaikki ei mennyt kuitenkaan pepuilleen koska liika raha ilmeisesti poltteli mun lompakossa (joka reissulla vaihtui ihanaan ruskeaan nahkaiseen mulberryyn) ja sain ostettua kaikkea ihanaa.
Nyt kun kerran oon päässyt näihin korsettien makuun aika täysillä niin olihan tää pakko ottaa mukaan! Kiva toppi arkena(kin) pidettäväksi. Perus tuubitopit on niin tylsiä että tää on ainakin hippasen erilainen. Mulla on vähän ongelmia ton kanssa, koska rintavarustus ei millään tahdo mahtua ton sisään mutta määhän pidän sitä silti! Zarasta tämä.

Ihana lyhyt toppi Monkista.

Ehdottomasti paras ostos ehkä pitkään aikaan. Musta mekko tuollaisilla "nahka paloilla". Ihan mielettömän ihana ja istuva päällä. LO-VE ! + tää vaan on niin mua! (Näyttää muuten kuvassa ihan törkeän hugelta. Yllätyin tosi paljon monkin vaatteiden suuruudesta. Kokeilin S ja XS kokoa ja otin S koon, vaikka se on kin vyötäröltä hiukan iso mutta mä vaan en ihan periaatteesta voinut ottaa XS:ää! :-D)

Hyhhy kuinka valkoisilta mun kädet näissä näyttää. Lisäsin valoa ja kirkkautta aika runsaasti. Ihanat sormukset esittelyssä tässä.

Nyt mä lähden juoksemaan kauppaan. Porkkanamehu on loppu ja se on katastrofi. Heihei ja palataan! :-)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Niin, mistä tuo korsetti on? Kaunis tuo mekko.

Riikka kirjoitti...

Toi nahkapalamekko on ihan täydellinen! Pystyn kuvittelee että sopii sulle ihan mahtavasti :)

Noona kirjoitti...

Mistä toi korsetti on? Ihana! :)

inka. kirjoitti...

Ihana toi korsetti, mäkin haluun! :) Myös kiva tuo mekko :)

Milja kirjoitti...

Buuu, oon kade sun korseteista! Mä oon menettäny jo toivoni, ku oon sovittanu Zarassa n. miljoonaa ja aina ne on huonon mallisia mulle, ku oon näemmä joku mutantti :(

ps. Luulen, että arvaan missä sä kävit Helsingissä! :D

Anonyymi kirjoitti...

minkälaisen mulberryn ostit?

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: Zarasta :-)

Riikka: Joo mäkin! :-D

Noona: Toppi on Zarasta :>

inka.:Joo mä ihastuin noihin kahtee ihan täysillä!

Milja: En voi uskoa sua, jatka etsintöjä ;>
Jöööö, mitää! Et voi tietää! :-D Nyt mun kiinnostus heräsi :-D

Anonyymi: Sellaisen 8)

Anonyymi kirjoitti...

voit varmaan laukun mallin nimen sanoa jos täällä kerrot muutenki mulberryn ostaneesi.

aniliini kirjoitti...

Tosi kiva tuo korsetti, voi kun itsekin oppisin joskus käyttämään tuollaisia.

Kiva blogi sulla, mutta mua henk.koht. ihan pikkuriikkisen pisti ärsyttämään, että vasta kesäkuun alussa kerrot toisessa postauksessa, miten unohdit hakea kesäkuulle asumistukea, ja milläs maksellaan bussiliput ym. mutta kuitenkin sulla on varaa ostella sitten ussia vaatteita ym. En ihan tajua?!?
Eikä ole millään pahalla sanottu, itse olen vaan "aina" (no, 17v asti) elänyt ihan omilla rahoilla, ja voin kertoa että hyvin äkkiä siinä opittiin pitämään huotla niidne hakemuksien ajoissa jättämisistä ynnä muista..
Nykyään olen huomannut että monet nuoret (tytöt) valittaa usein ettei ole penniäkään rahaa, mutta uutta rytkyä ilmestyy kaappiin sitten viikon välein.. Siinä vaiheessa ei todellakaan ole mun mielestä varaa valittaa (enkä nyt sano edelleenkään että juuri sinä olisit isommin asiaa valittanu, puhun nyt lähinnä yleisellä tasolla), ei varsin voi tietää miltä tuntuu kun tili näyttää nollaa ja seuraavan kerran rahaa saa 2vkon päästä. Ei ole kaikilla äitejä ja isejä pelastamssa pulasta, mutta onneks sossu sentään auttaa muitakin kun niitä juopporetkuja :) Niillä rahoilla vaan ei sit todellakaan mitään vaatteita ja mulberryja ostella..