keskiviikkona, heinäkuuta 7

hyi hai hauki

Mä oon nyt ihan justkohta lähdössä ovesta ulos, ette ikinä arvaa minne. ONNELAAN. Hyi hele. Ainoa syy miksi ko. paikkaan suostun tänään lähtemään on siellä oleva kymppilinjan keikka. Sitä hauki-biisiä vihaan yli kaiken mutta mun nyt on vaan pakko päästä ulos tänään, mun kämppä on sauna. Soitin sitten kaveriksi mulle kymppilinasta diggailevan kaverin ja toiv kiva ilta tulossa.
Ahdistusta aiheuttaa hiukset, jotka on ihan kamalat eikä näytä hyvältä mitenkään laitettuna. Annan niiden siis vaan roikkua. Mun kampaaja aikaistui, se on siis jo huomenna aamulla! Jee. Noloa on kylläkin se, että jouduin vaihtamaan työvuoroja kampaajan takia.. eh..

Todistusaineisto. Tukka on kamala.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

toivoisin meikkipostausta! (: mahdollisimman pian, olen lähdössä viikonloppuna ulkomaille ja tuollainen meikki ois täydellinen. Raikkaan mutta siistin näköinen (:

Jenna kirjoitti...

En tiedä sun tukasta, mutta oot ainakin tosi söpö noissa kuvissa:)
Olisin halunnut myös katsoo kymppilinjaa!

Anonyymi kirjoitti...

No eihän sun hiukset oo ees kauheet! ja ois huippua, jos laittaisit enemmänki kuvia itestäs, koska tykkään sun tyylistä ja oot muutenki niin kaunis :)

Anonyymi kirjoitti...

mulla on sama ongelma tukan kanssa. oon vuoden sitä kasvattanu ja ihan kiitettävän pitkä se jo on mutta just siinä välimaastossa ettei se näytä hyvältä ponnarilla vajaavaisen pituutensa takia eikä myöskään auki. ajattelin että jos leikkais lyhyemmäks mutta toisaalta viimeks ku leikkasin niin kaduin sitä asiaa niin paljon kun olin kasvattanu hiuksia kuiteki niin paljon. latvat on tosi hamput vaikka laitan niihin hoitoainetta vaikka kuinka paljon. väri on kamala, juurikasvu on puoli metriä. mitä hittoa mä näille teen???

Anonyymi kirjoitti...

niin öö mikä tos tukas on vialla? :D ainakaan mitään pahaa ei erota nuista webbikuvista.

Anonyymi kirjoitti...

heii anonyymit puhuu totta, enemmän kuvia susta <: tykkään hirmusti tästä blogista! vaikutat iloiselta ja hauskalta hii. hei missä oot töissä ?

Emppu kirjoitti...

Sun tukka ei oo kamalaa nähnykkään! Oikeesti :) Näkisit tän meikäläisen vaalean, kärsineen, luonnon taipuisan reuhkan pesun ja kuivauksen jälkeen :D Sulle kyl sopis täydellisesti tollai väri tukkaan, mikä Ashleyllä tossa viime postauksessa :)

Anonyymi kirjoitti...

Joo tuttua. Tukka on kamala, kun väri alkaa kasvaa pois.:( Itse värjään tummia hiuksiani tummemmiksi ja viimeksi oikein yllätyin, että mikä se minun oikea hiusten väri olikaan, kun alkoi juurikasvua pukkaamaan - huh! Näytti meinaan todella oudolta! Ehkä pitäisi yrittää ottaa astetta vaaleampi sävy ensi kerralla. Olisi nimittäin mukava tietää mikä se oikea väri taas olikaan..

Laitahan kuvia hiuksistasi, kun olet käynyt kampaajalla!

Paula