perjantaina, heinäkuuta 9

HOLAMorjentes, tulin viel äkkiä kertomaan, että ellette tienneet, hulluilla on halvat huvit. HAHAAHHA kuolen nauruun itseni ja webbikameran kanssa. Oon lähdössä nyt ruissi-etkoille, hei vaan. Ja ps. jos joku näkee mut viikonloppuna toi lei-panta päässä, olen tosi humalassa. :-D Koitetaan siis välttää sitä.

4 kommenttia:

Jenna kirjoitti...

Noi leit on kyllä niin siistejä:D

AnsQ kirjoitti...

Höhöö :) Mun piti lähteä ruissiin ja suunnittelin että mä etin sut sieltä heti ekaks! :D Mut sitte rahat oli niin vähissä ettei pystynytkään lähtemään, buu huu.

peeäs. Sikahiano lei-panta :D:D ahaha

-Ansku
http://fromlacetostuds.blogspot.com

Anonyymi kirjoitti...

Mites meni ruissi? Täällä yksi hiljainen lukija toivoo salaa sun ja Oden vielä palaavan yhteen, josko se nyt intin jälkeen onnituisi? :) En halua udella, toivon vaan sitä kovin kun vaikutatte niin söpöltä parilta!

Sofia kirjoitti...

Jenna: eikööö :D

AnsQ: eikää:D ehkä ihan hyvä vaan ettet nähnyt mua ;)
ja hei ruissi on aina ensi vuonnakin että ehkä silloin sitten! :>
Joo mä tykkäsin tosta leipannasta niin paljon, mutta se hävisi, BUU!

Anonyymi: hyvinhän se! :> Aika perus, mutta silti niin ihana kesäntuoja.
Voi eikä :') Kultapieni, koskaan en voi sanoa ei koskaan mutta katsellaan mitä aika ja elämä tuo tullessaan :) Otto on mulle edelleen ihan hirmu rakas, ja tiedän olevani myös hänelle, joten ei mistään koskaan tiedä. ehkä me vielä joskus löydetään toisemme, who knows :> Ja mistään parisuhteesta ei kyllä melkein koskaan välity muille sitä oikeaa kuvaa, meillekin sanottiin aina että oltiin täydellinen pari jne mutta oli meilläkin vaikeaa yms..