perjantaina, tammikuuta 15

where the magic happens

favoriter...

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onko se valokuvakehys (ilman kuvia), tuon vaaterekin takana? …olis aika kiva.
Kiva, kun on yhden värisiä? (luulen) tuikkukippoja, kun joka puolella näkee erivärisiä sekoitettuna yhteen. Noi on aivan ihania, noi vanhat kunnon patterit - Love!

Irina kirjoitti...

söpöjä kuvia:)

Anonyymi kirjoitti...

Hhei! Oletko tehnyt vielä postausta opiskelustasi? Jos et, niin kiinnostaisi kovasti! Hakuajat on taas kohta käsillä ja tuo alasi kiinnostaa kovasti, en vaan ole siitä kauheasti löytänyt tietoa jostain syystä :l Blogisi on huippu! (:

Anonyymi kirjoitti...

Toivoisin että päivittäisit blogiasi useammin! (:

Anonyymi kirjoitti...

vähän tylsiä tälläset postaukset jotka on täynnä vaan kuvia:( Olis kiva saada lukea jotain vähän asiapohjasempaakin juttua vaihteeksi. :)

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: Joo se on sellainen missä on pieniä pyykkipoikia ja niihin voi sitten kiinnittää esim kuvia roikkumaan :> En kylläkään tiedä mistä se on, lahjaksi saatu.
Ja juu, tykkään itse oikeastaan vaan noista kirkkaista tuikuista:>

Irina: tshihi:'>

Anonyymi: Apua en oo vieläkään kun en oikein tiedä mitä kaikkea siihen kirjoittaisin! Siitä tulee kuitenkin niin laaja, että täytyy kunnolla suunnitella& käyttää aikaa siihen ja mulla ei sitä just nyt ole paljon.. Mutta lupaan että se on tulossa ihan tässä lähi viikkoina! Kiitos kommentista! <3

Anonyymi: mäkin haluaisin päivittää useammin!:) ..välillä on vaan sanat hukassa ja liian vähän aikaa.. :( yritän parhaani!

Anonyymi: tiedän :( Ei ollut vaan mitään asiaa. Ja koitan laittaa jotain asiapohjaistakin juttua jossain vaiheessa!! Kiitos, hyvästä parantamisehdoituksesta! ;)