maanantaina, tammikuuta 25

hius helppiä kiitos!

Hei vaan pitkästa aikaa. :-)

Mulla on ollut parisuhdeelämässä hiukan myrskyisää, en ole pitkään aikaan jaksanut kiinnostua mistään. Nyt kaikki hyvin, no worries. :-) Nyt on käynyt sellainen p*ska äksidentti että mun suihkun _kupariset_ vesiputket ovat värjänneet mun hiukset ihan vihreiksi. Not funny, oon oikeasti ihan homepää nyt. Mitenniin mun vanhassa kivitalossa on tehty putkiremontti?? Hohhoh, päällystetty vaan vanhat putket jollain pinnotteella ja nyt on muka sitten uudet putket vai? En suosittele siis kekellekään yhdistelmää "asun vanhassa talossa ja minulla on vetyperoksidiset hiukset ja lisäksi ne ovat huonokuntoiset".


Ainoa helppi tähän on tummemmaksi värjäys.. Muuten mua ei haittaa, oon ihan valmis värjäämään tummemmaksi mutta olisin niin kovaa halunnut niihin sitten sekaan jotain vaaleaa raitaa mutta en uskalla koska sama juttu kuulemma uusiutuu vaan heti.. Eli oon taas blondi sitten parin vuoden päästä kun muutan mahdollisesti toiseen kämppään! Voivoi.. no vaihtelu virkstää..


Mitä mieltä olette, sopisiko mulle tummat/tummemmat hiukset?
(pare sopia! :-D)

Entä onko jotain hiusvinkkejä, miten leikkaisin tai kuinka tummaksi uskallan värjätä?

13 kommenttia:

Kirsikkatomaatti kirjoitti...

Kannattaa käydä kampaamosta kysymässä erikoispesua niille, mulla meni kerran hiukset vihreiksi kun talviriparin mökin putkista lähti kanssa kuparia jne irti, ja mulla se vihreys saatiin lähtemään sillä erikoispesulla. Lisäksi käytin Simin Nature 4 future-sarjan Vanilla cream shampoota.

Sofia kirjoitti...

Juu..mutta katsoskun ne vetää heti uudestaan vihreiksi vaikka sen käsittelyn tekee. Mä kun asun tuolla asunnossa jonka putket tekee tuon vihreyden ja käyn päivittäin suihkussa.. Olen kampaajaan ollut yhteydessä ja hän ehdotti ihan vaan tummempaa sävyä, vaikka edes vaaleaa mutta ei valkaistua vaaleaa.. :> kiitti vinksusta!

riinam kirjoitti...

Se kuparin kertyminen vahingoittaa hiuksia, vaikka ne oliski tummat. Hae apteekista askorbiinihappoa, on sellaista jauhetta pussissa, ei maksa montaa euroa. Kannattaa kysyä myyjältä, jos ei meinaa löytyä, sitä käytetään yleensä hillojen säilömiseen. Toi askorbiinihappo (=c-vitamiini) poistaa sen kuparin hiuksista, kun pistää lasiin kuumaa vettä, ruokalusikan tuota jauhetta sinne, uittaa siellä latvoja ja kaataa seoksen päähän ja antaa vaikuttaa.

Joskus värjäämisessä tulee ongelmia, jos on oikein metalliset hiukset. Ainakin blondaaminen on ihan ehdoton ei, koska hiukset saattaa oikeasti palaa poikki sen kuparin takia.

sonja kirjoitti...

Vaadi jotai korvauksia ainaki kampaamokäynnin hinnan verran :DD Eiksulla oo ollu joskus tummat hiukset? Laita jotain niitä kuvia tänne?=)

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi..:( mutta kyllähän sulle tummatki hiukseet sopii! :) mut älä vaan ihan tooosi tummaks vedä

Anonyymi kirjoitti...

paul mitchellin shamppoilla kun pesee ni ei oo enää vihreät hiukset, sama juttu oli mulla, mutta ei ole sitä ongelmaa enää. (: hintansa arvosta

Anonyymi kirjoitti...

tolla pikkusisko-simpsonilla on kauniin värinen tukka.

Anonyymi kirjoitti...

vaalea, mutta ei valkaistu ois paras koska vaalee on sun väri! tai sit joku iiihan tumma !

jewna kirjoitti...

siihen vihreyteen auttaa sitruuna! osta sitä sitruunamehua siinä pienessä keltasessa pullossa ja sitä laita tukkaan nii kyllä lähtee! =)

viivi kirjoitti...

minäkin vedin yhtä vaaleista kuin sulla, niin keskiruskeiksi, enkä ole katunut :) eli värjää vaan! kokeile ihmeessä tota kuvan sävyä :>

veerra kirjoitti...

mulla on ihan sama ongelma! Meillä kotona hiukset alkaa heti vihertää joten oon nyt pakon sanelemana brunetti, onneksi kesällä on muutto edessä ja pystyn blondaamaan! 8) Mut sorry en osaa antaa mitään vinkkejä kun ei oikein osaa.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Kärsin samasta ongelmasta edellisessä kämpässä, ja hoidin sitä pesemällä kerran viikossa hiukset Simin CX Corrector-sarjalla, saa kampaamoista ja maksaa n. 10 €/tuote. Samalla aineella monet kampaajat tekee näitä "erikoishoitoja" joilla poistaa raskasmetalleja. Olen luonnonblondi eikä tummaksi värjääminen ollut mikään vaihtoehto.

Kampaajani kanssa just juteltiin tästä ja hän totesi että kyllä se kuparisuus tai rauta tummistakin hiuksista näkyy, hiuksista tulee huonokuntoiset ja kiillottomat. Eli vaikka tummaksi värjäisitkin niin kannattaa käytellä syväpuhdistavia ja metalleja poistavia shampoita aina välillä. Toi on tosi ärsyttävä tilanne, symppausta täältä :/

mari kirjoitti...

Mun piti jo eilen tulla kommentoimaan, että kyllähän tohon vaivaan on noita shampoita, jolla sen saa piettyä kurissa :)