sunnuntaina, tammikuuta 17

takkuinen tukka & kipeät raajat..

Voi överi.
Mä olen nykyään todella tylsä kotikissa, en rakasta mitään niin paljon kuin omaa kotia ja siellä hyppimistä pikkuisissa vaatteissa. Mut kauan tunteneet tietävät että mä en ole aina ollut rauhallinen pikku pupunen vaan mun menneisyyteen kuuluu mm rankkaa juhlimista.
Nyt kaikki on vaan jotenkin niin nähty enkä jaksa pelleillä missään baareissa enää. Etten kuulostaisi liian tylsältä, sanottakoon mun omaksi puolustukseksi että kyllä mä juhlissa todella hyvin viihdyn ja juhlin tappiin saakka mutta enää ei ole samanlaista mielitekoa & "pakkoa" päästä viikonloppuisin ulos. Todellakaan. Nyt näin perjantaina kuitenkin kaveria entisestä opiskelupaikasta ja suunnitelmissa ollut "rauhallinen viini-ilta" päättyi taksi-ajeluihin ympäri kaupunkia, the monkeys-baariin & jatkoille. Olen edelleen ihan tokkurassa ja saan taas todeta että ehkä tää rauhallinen elämäntyyli sopii mulle paremmin. ;-) ..ettei aina tarvisisi hävetä itseään..

Eilen kävin myös kaverin synttäreillä, joilla oli ihan mahti-teema; sex, drugs & rock 'n roll! ..tosin kahta ensimmäistä ei bileissä harrastettu.. ;-)
Ei tässä mitään, jatkan tärisemistä äidin sohvalla venaillen että jaksan lähteä kotiin. Oh dear..

PS. Oonko hiukan onnessani, varattiin mun tyttöjen kanssa mini-reissu Tukholmaan maaliskuun alkuun! Ostettiin liput La Roux:n keikalle ja jäädään siis 2 päiväksi stokikseen shoppailemaan. Ihan mahtia, can't wait. (plus mennään koulun kanssa tukholman huonekalumessuille helmikuussa, tulee aika tukholman-täytteinen kuukausi..luvluv.)

7 kommenttia:

Irina kirjoitti...

kengät<3

Anonyymi kirjoitti...

terkkui narikasta =)!

Satu kirjoitti...

<3 Oprah kuva :D

t kirjoitti...

Eikö sulla näy pylly noissa sun hameissa?:]

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos mielenkiintoista tietoa

Anonyymi kirjoitti...

Ootko sä aatellu siirtyä tonne indiedaysin puolelle :)kun melkein kaikki muut tuntuu sinne siirtyneen..

Anonyymi kirjoitti...

Heei olitkos tänään Vantaan Jumbossa? Vai kuvittelinko mä jonkun pirtsakan ja nätin tytön toiseksi!

:---)