lauantaina, tammikuuta 30

fab hair

Mä olen ihan kauheassa paniikissa, mutta samalla todella toiveikkaalla päällä ensi torstaita ajatellen. Silloin mulla on nimittäin kampaaja-aika (vakkari kampaajalla jälleen, jonka luona olen käynyt viimeksi vuosi sitten äitiysloman takia, ihanaa päästä taas ko. kampaajan tuoliin!!)
ja olen nyt totutellut ajatukseen itsestäni tummahiuksisena. Tai ainakin tummempana..
Ja vaihtelu kyllä virkistäisi! Oon kauan miettinyt että mitenköhän tummempi väri sopisi ja nyt aion olla rohkea ja kokeilla!
Mutta päätökseen en ole päässyt vielä toisessa asiassa, nimittäin hiusten pituudessa.. Haluaisin ihan hirmuisesti leikata lyhyemmiksi, mutta olen melkein varma jo että joko ne eivät sovi päähäni tai sitten haluan pitkät takaisin. Olenhan mä kuitenkin yrittänyt vuosia näitä kasvattaa.. Hiukset alkaa olla niin huonossa kunnossa että periaatteessa ne varmaan kannattaakin leikata. jos päädyn leikkaamaan lyhyemmiksi, ja ne ovat ihan kauheat, niin saatte kyllä luvata pitää peukkuja pystyssä että saan työpaikan jotta voin ottaa kunnon pidennykset, kiitos! Kokosin kuvia kivoista vähän lyhyemmistä hiusmalleista..:
Sitten keräsin myös kuvia siitä millaiset hiukset haluaisin sitten loppujen lopuksi saavuttaa niillä pidennyksillä...
Voivoi.. kiva nyt laittaa näitä lyhyitä ja pitkiä hiuksia allekkain.. tekisi heti mieli saada pitkät :o
Pakko kyllä kai kokeilla ne lyhyet ensin! ;>

18 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

oijjoi keskelt ylin on tosi kivan näkönen :> ja noi kaikki kyl oikeestaan! mullaki alko tekee mieli pitkii hiuksii, mut tiedän ettei ne näyttäis mul noin hyvilt... -suvi

Anonyymi kirjoitti...

Kolmas, neljäs ja kuudes kuva lyhyistä on kivoimpia :)

G kirjoitti...

Ai vitsi kaikki noi pitkät on ihania ja varmaan sopis sulle!
Mut lyhyistä ehdottomasti toi keskimmäiden ylärivistä on paras! Tosi hyvä malli:)

Vitsi tuut varmaan olee erinäkönen tummilla!:)

veerra kirjoitti...

itselläni ainakin oon huomannut että jos leikkaan+värjään hiukset samaan aikaan niin muutos on ihan liian iso ja sitten kriiseilen kauheesti, mutta toivottavasti tulee mieleiset! <:

Emppu kirjoitti...

Jos minä olisin sinä niin en leikkaisi ainakaan vielä! Varsinkin kun sulla näyttää olevan niin pitkät ja paksut hiukset. Kokeile ensin että miltä tummempi väri näyttää niissä pidemmissä hiuksissa ja seuraavalla kerralla leikkaa jos siltä tuntuu. Itsekkin olen jo pitkään yrittänyt kasvattaa tätä omaa tukkaa. Välillä tulee houkutus leikata polkkatukka, sillä se voisi antaa uutta ilmettä ja paksuuttakin tähän ohueen tukkaan. Mutta olen varma että lyhyempi tukka alkaisi kuitenkin potuttamaan ja nää kasvaa niin pirun hitaasti, eikä pidennyksiinkään ole varaa enkä niitä päähäni haluaisi muutenkaan.
Muttah, omatpa ovat hiuksesi tietenkin :D Ja sulle toisaalta varmaan sopiskin vähän lyhyempi malli :)

Anonyymi kirjoitti...

onko sun vanhaa blogia vielä olemassa jossain? olis kiva päästä lukemaan vanhempiakin postauksia

Anonyymi kirjoitti...

sulle sopii lyhyet parhaiten :) kokeile jotain tummaa tai pysy ihan vaaleas :)

Beki kirjoitti...

Lyhyet on kyllä paljon tyylikkäämmät ja jotenkin arvokkaamman näköiset muutenkin. Kokeile ihmeessä!

Anonyymi kirjoitti...

lyhyet sulle parhaimmat :)

Anonyymi kirjoitti...

onpas kivoja hiuksia, sulle kyllä blondi on paras tai sitten ihan tumma, tollanen eva longoria malli ja väri vois sopii ;)

RagDoll kirjoitti...

Käytäthän metallia poistavaa shamppoota ennen hiustesi värjäystä! Minun hiukseni paloivat poikki, koska metalli reagoi värjäysmyrkkyjen kanssa. Onneksi huomasin poltteen ajoissa ja pääsin pesemään tukkani, muuten saattaisi olla kokonaan tynkätukka nyt. ;)

Anonyymi kirjoitti...

kuinka monta kertaa sulle on sanottu et oot gilmoren tyttöjen lorelain näkönen? :-----D oot meinaa ihan samannäkönen!

Sofia kirjoitti...

Viimeinen anonyymi: ei ole totta, tota sanotaan mulle niin paljon :-D
Vaihdoin facebookissa sen kuvan kuvakseni kun siellä pyörii nyt se "vaihda profiilikuvasi julkkiksen kuvaksi kenseksi sinua on sanottu muistuttavan" ja niin moni on kuulemma luullut ensin että se on mun kuva :D hassua!

Anonyymi kirjoitti...

Äitiysloman? siis, oletko sinä äiti? :o VAU! :D kuva lapsesta kuva kuva kuvaaa !

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: eiei, en ole äiti! jestas sentään. Kampaajani oli siis äitiyslomalla... :>

heinis kirjoitti...

Ylimmäisestä kollaasista ylhäällä keskellä oleva tukka vähän tummempana, ruskeena, sulla - ois tosi freesi ja kaunis!!^^

Anonyymi kirjoitti...

http://shop.hm.com/fi/outletshoppingwindow?dept=SALE_DAM_ACCESS&shoptype=O

ihan sun näkönen :)

Ida kirjoitti...

sinuna ottaisin varmaan tollaset victoria beckham hiukset :) Todella tyylikäs leikkaus, joka tois sellasen kivan lisän sun tyyliin! ja värikin olisi sulle varmaan aikas passeli ottaen huomioon sun ihon värin. Tollanen lämmin ruskea kuin simpsonilla on, saattais tehdä susta hiukan valjun (kalpea/kipeä) näköisen, joten itse kannatan tuommoista aika kylmää sävyä, oli se sitten tummempi tai vaaleampi :)