maanantaina, helmikuuta 14

seven

Riikka heitteli kivalla haasteella! Haasteessa kehotetaan kertomaan seitsemän asiaa itsestä.1. Olen ihan älytön söpöilijä ja hempeilijä ja tykään lässytellä. Musta on ihanaa ilahduttaa muita, varsinkin tuota toista möllykkää tuossa.

2. Mulla on ala vasemmalla puhjennut ensimmäinen viisaudenhammas. Iik. Toivottavasti ei ala särkeä, tämä tyttö nimittäin pelkää hammaslääkäriä! Ja kaiken lisäksi se hampaan repiminen saattaisi pahimmassa tapauksessa aiheuttaa mun sydämeen jonkun tulehduksen kun mulla on siellä se kammioreikä.

3. Olen vähän pohdiskellut kaiken pohdiskelun keskellä myös blogini tulevaisuutta ja kaavaillut vähän sisältömuutoksia. Luvassa kevään alkaessa ja lumien sulaessa (ja kun saan inspiraatiota kämppäni kevätkunnostamiseen..) alkaa vähän enemmän sisustuksellisempi/kuvallisempi/pehmeämpi linja. Toki myös niitä vaatejuttuja, absolutely! Mulla on täällä jo kuulkaa aika selkeä visio.. ;-)

4. Rakastan lappujen, kirjeiden, viestien, korttien ja muiden lippuseten kirjoittelua. Parasta on nähdä vastaanottajan hymy. Tämän kohdan voisi liittää tuohon kohtaan 1.

5. Suunnittelen tällä hetkellä kylpyhuonetta ja saunaa siskoni pojan kummeille ja siitä tulee hieno, vaikka itse sanonkin, hih. Alkaisi kuumottelemaan itseäkin, nimittäin oma sauna, spa-osasto poreammeineen, tummat laatat, vaaleat kiiltävät pinnat, raikkaat tekstiit, tuoreet luonnonkukat..

6. Maailman suloisimpia asioita mun mielestä: kissan nenä, ilo-itku, totoro, J onnellisena, helmililjat, aamukaste kesällä, hempeät värit, halit, nallekarkit, tulikärpästen hauta -elokuvan pikkutyttönen, pajunkissat, rakastuneet ihmiset, pikkueläimet, kakkuset.

7. Mua myös ärsyttää asiat, kuten: tuijottavat ihmiset, liian hitaasti liikkuvat ihmiset, ruman näköinen ruoka, tarjouskupongit, elitististä elämää tavoittelevat ihmiset, huoltoasemat, välinpitämättömät koiranomistajat, bussikuskit jotka kaasuttavat pois pysäkiltä vaikka hakkaisi ovea, yleisesti bussit ja bussikäyttäytyminen ärsyttää, pitsiverhot, vanhat taulut kuten kaikki taistelevat metsot -jäljitelmät yms.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mäkin rakastan kirjotella lippulappusia! :-D joskus tylsyyksissäni ennen töihin lähtöä kirjoittelin kämpän täyteen post it-lappuja, ulko-oveen esimerkiksi kaikkia söpöilyjä että avokki näkee ne kotiintullessaan :-D!

Anonyymi kirjoitti...

:-)

Anonyymi kirjoitti...

Oon samanikäinen kuin sä ja mulla puhkesi eka viisaudenhammas joskus 5-6 vuotta sitten :D Hui en tiennytkään et sulla on joku kammioreikä, aiheuttaako se jotain oireita?

AnsQ kirjoitti...

Söpöintä on myös koiran tassut ja ne anturat niissä!<3 Oot ihana, kivaisaa ystävänpäivää Sofiaaa :)

Maaria kirjoitti...

Kiva, jos jatkossa pääsee näkemään enemmän kuvia :)

Emmi kirjoitti...

Anonyymille, mä oon 23 eikä oo vielä ykskään hammas puhjennut... ;P

Jenna kirjoitti...

Hyi mulla on kans puhjennu viisaudenhammas ja sattuu joskus aivan saatanasti!! >:-(
Pitäis mennä poistaa se, mut ei uskalla...

Anonyymi kirjoitti...

Olisi todella mukavaa jos kertoisit opiskelustasi sisustussuunnittelijaksi. Mitä koulua käyt, millaiset pääsykokeet oli yms?

Sofia kirjoitti...

Anonyymi:
"jep! lisäinfoa täältä: http://notsofoxy.blogspot.com/2010/02/sisustussuunnittelu-120-ov-3v-artesaani.html
mutta siis rehellisesti sanottuna en nyt tiedä yhtään ketä sinne pääsee ja millä perusteilla toi on nyt joka vuosi muuttunut (hullumpaan suuntaan...) kannattaa katsoa sivulta http://www.sskky.fi/ssao/"

Opiskelen siis salon seudun ammattiopistossa, 2,5v, pääsykokeet minun aikana 3 piirustustehtävää ja haastattelu, nykyään voi olla eri..