keskiviikkona, helmikuuta 2

kiire potenssiin sata

Holaa.

Mulle kuuluu kiirettä. Koulu pitäisi hoitaa (edes puoliksi kunnialla kiitos), rästitehtävät pitäisi tehdä, töissä pitää käydä joka arki-ilta, työharjottelupaikka pitäisi etsiä (kiire...), miellyttävämpää työ/kesätyöpaikka pitäisi kalastella, olen ollut kipeänä -> en ole saanut mitään aikaiseksi -> stressi. Kaikki tämä ja ainoa asia mitä haluan tehdä on kyhnöttää poikaystävän kainalossa.
Niin ja mitkä ystävyyssuhteet? Oon niitäkin hoitanut lähiaikoina ihan halveksuttavan huonosti kun koko ajan on kiire joka suuntaan ja ää. Rento arki, missä olet? 15 -vuotiaat, nauttikaa elämästänne nyt!


En ole vieläkään löytänyt sitä kameran akkulaturia. Menen ostamaan sellaisen ensi viikolla jos ei pian ilmaannu jostain.

6 kommenttia:

AnsQ kirjoitti...

Sofia sulla on punasta huulipunaa, ihana<3 Tykkään sun nimestä niin, että oli pakko laittaa se tohon alkuun, vaikka varmasti ymmärrät, että sulleha mä puhun, ilman että siinä lukee sun nimi :D

inssu kirjoitti...

Jaa, en sitte varmaan oo ainut, jolla on kiirettä ja stressiä! Mullakin noita rästitehtäviä ihan mieletön määrä, eikä vuorokauden tunnit yksinkertasesti riitä niitä tekemään! Tsemppiä!

Sanna kirjoitti...

Oih voih... Kuullostaa aika samalta mitä täälläkin on. Siihen vielä lisätään pieni lapsi niin soppa on valmis. Mut ihanaa tulevaa kevättä sulle. Onneks noilla asioilla on yleensä tapana selvitä :)

Maya kirjoitti...

Oi olet palannut! Ihan mahtavaa kuulla sinunkin kuulumisia, vaikka olis kyllä ihanaa treffaillakin jonakin kauniina päivänä taas :D

Sofia kirjoitti...

AnsQ: Hahah niin on ! :)
Ja mä en oikein ymmärrä ihmisiä joiden mielestä mun nimi on kiva. ärsy mammanimi. :-)

inssu: no huh, ihana kuulla että MÄ en ole ainoa.. Tsempit myös sinne!

Sanna:Kiitos hirveästi kannustussanoista! Ihanan ihanaa kevättä myös sinulle!

Maya: No palannut enemmän ja vähemmän :-D Hei kerro kun oot turussa niin treffataan! :>

Anonyymi kirjoitti...

Ompas sulla kiva blogi, oot kaunis :)

http://sannamaris.blogspot.com/