torstaina, lokakuuta 28

marimekko s/s 2011

Eilen järjestettiin Marimekon 60-vuotis juhlat ja voi että oli kyllä ihanaa! Ei siitä oikein pysty edes kertomaan. Tilaisuudessa Mika Ihamuotila kertoi kevään ja kesän mallistosta ja nähtiin muotinäytös kyseisestä mallistosta. Keväällä on ainakin tulossa aivan ihania housuja ja kesällä hempeitä shortseja! Onneksi ei ihan yksin tarvinnut mennä, vaan vietin iltaa ystäväni Jennan kanssa. Näille työille maistui kakku, kupliva & näytöksen herkkupalat!

Mulla oli vähän kriisi vaatteiden kanssa kun jouduin menemään tuonne suoraan töistä. Päällä oli siis nahkahousut, valkoinen röyhelöpaita, & jakku & Marimekon clutch. En muuten tajua, miksi mulla on tuossa kuvassa jakku napitettuna, en pidä sitä ikinä niin ja eilenkin se oli kiinni varmaan max. 10 minuuttia.. Oh well.

Saatan laittaa jotain kuvia tuolta vielä, tän mokkulan kanssa vaan on aika persettä ladata kuvia...

Pus, ja ihanaa illanjatkoa!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei ihan tosi. Mikä tää blogi on nykyään? :((

tiia kirjoitti...

voiko tätä blogiksi edes kutsua... harmi sillä seurasin tätä tosi innolla. :(

Jose kirjoitti...

^ edellisiin kommentteihin liittyen:

Kyllä blogi on blogi, vaikka se päivittyisi harvemmin. On kausia, jolloin kirjoittelee enemmän ja useammin mutta myös kausia, jolloin ei ehdi/ole inspistä bloggailla päivittäin tai edes viikottain.

Jokainen bloggaaja määrittelee itse sen tahdin, jolla päivityksiä tekee. Jos se ei lukijaa miellytä, voi siirtyä lukemaan useammin päivittyviä blogeja, joita löytyy tuhansittain - osoitteista www.blogilista.fi ja www.bloglovin.com esimerkiksi voi etsiä sopivia.

Turhaa märinää, sanon ma. :)