maanantaina, maaliskuuta 1

BCN

Holaa.
I'm back in business! ..tosin vain huomiseen saakka, huomenna nimittäin mä lähden tyttöjen kanssa relaksoitumaan aina niin ihanaan stokikseen! Yay!
Nyt on kyllä niin tajuttomasti univelkaa, ei mitään järkeä. Ajatelkaa, tänään meitsi vielä oli paikassa jossa aurinko paistoi ja mittarin lukemat oli yli kahdessakympissä. Ja tänne sitä piti palata -keskelle loskap:skaa.
Anyhows, some pictures:
Mun matka alkoi ihan jees. Kassit TKU-HEL bussiin ja menoks. Mulla oli pelkät käsimatkatavarat, olis ollut ihan dorkaa jäädä venailemaan niitä isoja laukkuja sieltä, nyt pääsin suoraan koneesta lähtemään ulos. Ottakaa siis huomioon että mä olin tällä reissulla ekaa kertaa ikinä YKSIN matkassa. Oon niin ylpeä että selvisin kaikesta kunnialla......
Guess what happened next! :-D Noo... kentällä kerrottiin että se mun lento olisi 2 tuntia myöhässä.. Vähän yli 2h venailun jälkeen päästiin sitten koneeseen jossa odotimme 3 tuntia (!!!) että päästäisi lähtemään. Vaan ei päästy, kapteeni ilmoittaa pahoitellen että lento on peruutettu. Hip hei ja kaikki matkustajat Holiday Inniin yöksi. Ennen sinne menoa yritin mennä bookkaamaan itseni seuraavan päivän lennolle -ei tilaa. Sanottiin että _ehkä_ saadaan isompi kone seuraavalle päivälle, ei olla varmoja. How nice. Aamulla sitten vetäsin nopeesti croisantit naamaan ja kentälle. Sain viimeisen paikan! ..aika tuurista kiinni. + se seuraavan päivänkin lento oli 2 tuntia myöhässä mut se ei enää haitannut kun tiesi että päästään lähtemään jokatapauksessa!
As u can see, oli ihana ja periaatteessa rentouttava loma. Periaatteessa siksi, että tuolla mulla oli ihan liikaa aikaa miettiä kaikkea. Lähinnä nykyistä elämäntilannetta ja sitä mitä haluan. Mä huomaan että soudan ja huopaan mun tunteiden kanssa jatkuvasti ja se on raivostuttavaa! ..olisi parempi vaan antaa tilanteiden kehittyä sen enempää ajattelematta mutta hei kuka niin pystyy tekemään for real! Loppuviikon ajan mä luulen että mun tytöt pitää huolen siitä etten vatvo asioita vaan keskityn tärkeimpiin asioihin kuten rahan kuluttamiseen esim kenkiin, iltalukkuun ja ihaniin kevätvaatteeisiin ja nestetasapainon ylläpitämiseen, varsinkin La Roux:n keikalla.. ;-)

Huomenna pikku ostospostaus!
Nighty night, puppet!

9 kommenttia:

Roosa kirjoitti...

Ihania kuvia, olit vissiin säkin Espanjassa? Tuttuja fiiliksiä välittyy kuvista.. ;)

Sofia kirjoitti...

Roosa: jepjep, Barcelonassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Kuvat eivät näy kunnolla.

Anonyymi kirjoitti...

buuh. joka toinen kuva ei näy. lukee että removed tai deleted

annana kirjoitti...

Upeita kuvia! Oli varmasti ihana reissu! :)

Anonyymi kirjoitti...

Millä lentoyhtiöllä lensit? Sai ilmeisesti olla kaksi käsimatkatavaralaukkua koneessa? Mä vihaan kun en koskaan tiedä saako olla 2 vai 1, joihinkin saa, joihinkin ei...

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia (: Barcelona <3

Anonyymi kirjoitti...

hui, olitko ihan yksin siellä koko matkan? periaatteessa tosi jännää ja varmasti tutustuu uusiin ihmisiinkin, mutta mua ainakin pelottaisi liikkua ihan tuntemattomassa paikassa ypöyksin! tietty saattaa olla sulle tuttu kaupunki, dunno :)

Sofia kirjoitti...

annana: No oli juu! :>

Anonyymi: finnairilla lensin. Ja yleensähän noilla on se periaate että 1 käsimatkatavera/matkustaja. Toi toinen kassi on siis mun käsimatkatavara ja toinen on "käsilaukku" joka on naisilla aina välttämätön... ;) Eli periaatteessa naisilla saa aina olla 2 käsimatkatavaraa ;)

Anonyymi: niinpä<3

Anonyymi: no en ollut ihan yksin, tää oli ensiaskel siihen. haaveilen siis kovin paljon AIVAN yksin matkustamisesta. Mun setä asuu siis Barcelonassa, asuin siis hänen luona :)