lauantaina, maaliskuuta 13

miinus neljä kiloa kiitos


Huomasin tässä parisen päivää sitten että mun painosta on lähtenyt täysin huomaamatta 2.5kg pois! Ansaitsisin tästä jonkun palkinnon ja siksi päätinkin nyt noin tuhannennen kerran että nyt mä pääsen kesäkuntoon! For real. Ja ihan kaikkeen muuhunkin kuntoon kuin vaan kesäkuntoon. Ainaiskuntoon. Kävin vuosi sitten todella ahkerasti salilla lähes joka päivä töiden jälkeen mutta mitä, jaksoin sitä ehkä 2kk ja illalla palkitsin itseni aina hienosti tehdystä treenistä jollain hyvällä! Hei haloo..
Nyt tulee muutos! Se alkoi tänään. Tuttuun ja turvalliseen tapaan tein salilla crosstrainer treeniä 45min, tein vatsat ja kävin bodypumpissa (joka on oikeastaan ainoa jumppa mistä tykkään..). Kaivoin vanhat "kuntopäiväkirjat" esille ja aion pitää niitä käden uloittuvilla koko ajan. Oon sanonut näin tuhat kertaa mutta nyt jumankauta, mä en sorru enkä luovuta! 8-) Mä luulen että tuo kaksi ja puoli kiloa on lähteny aika pitkälti ruokavalion takia. Eli se pidetään! Tavoite kesäksi -4kg ja timmimmät reidet. Vatsa mulla on ollut aina tosi hyvässä kunnossa, en käsitä miksi kaikki ylimääräinen pakkautuu mulla reisiin ja sääriin. ..menisi edes tasaisesti mutta ei..
Mä pidän teitä ajan tasalla jokaisen uuden miinus-kilon jälkeen! Toivottavasti siihen ei mene tällä kertaa sitä puolta vuotta.. :-D

Ps. Yay, maanantaina soitan luottokampaajalle, Petralle ja kyselen jos pääsisin värjäyttämään mun pään viimeistään perjantaina! Uus tukka synttäribileisiin.. ;-) Nää hiukset on vaalentuneet ihan sikana siitä mitä ne oli, mutta sen nyt olikin ihan arvattavissa.. Oon tässä myös katsellut että mun hiukset kyllä huutaa pidennyksiä.. Nää on niin keskipitkät että mua yököttää.

16 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Helpommalla vaivalla pääset, kun teet liikuntapäiväkirjan Excel-taulukkoon. (:

Anonyymi kirjoitti...

Ei sulla oo kyllä mitään mistä ottaa pois.. :) Mut tsemppiä, kyllä noi 4 helpolla lähtee jos vaan on hiukan itsekuria ja ehtii liikkua :)

Kata kirjoitti...

Iik, mun korvaan aina särähtää tosi pahasti toi kilojen katsominen ja vähentäminen. Kun oikeasti ne kilot ei kerro juuri mitään. Ihan hormonaalisten vaihdeiden takia painoero voi vaihdella kuukaudessa yhden ja kolmen kilon välillä. Kilomäärä voi myös vaihdella erittäin kevyesti nestetasapainon ja ruokavalion vaihtelun myötä. Lisäksi urheilun myötä tulee lihasmassaa, joka puolestaan painaa enemmän kuin ihra. Joskus myös kilojen pudottaminen saattaa tarkottaa nesteen lähtöä eikä siis näy kropassa juuri mitenkään.
Ite en edes omista puntaria, koska mun mielestä se silmämääräsesti oman kehon arviointi on kaikista tehokkainta. Eihän sillä painolla ole väliä vaan sillä miltä näyttää! Mielummin otat vaikka tavoitteeksi mahtua kevyesti joihinkin nyt tällähetkellä liian piukkoihin vaatteisiin. Ymmärrät varmaan mitä tarkoitan :) Ite elän perheessä, jossa kaikki on himoliikkujia(paitsi minä) ja oma poikaystävä on lähes ammattiurheilija + hänen perheensä on urheilullisin tietämäni.. siks oon saanu varmaan yliannostuksen kaiken maailman urheilu- ja ravinto-oppia :D

Anonyymi kirjoitti...

Sulla ei kyllä paljoa ole mistä ottaa pois, mutta tiiän kyllä mitä tarkotat, kesäkunto ois ihan jees!:DD

Jonneli

Emppu kirjoitti...

Mulla on sama homma että vuosi sitten treenasin kunnolla ja kävin salilla ja ohjatuilla tunneilla ja sitten tuli laiskuus ja stoppi ja herkuttelin vaan kaikella makealla. Ja siihen tuli nyt stoppi kuukausi sitten kun aloitin taas käymään spinningissä ja pumpissa jne. Ja kyllä on parempi olo henkisesti ja fyysisestikkin! Tähtään myös siihen kesäkuntoon.. Olen aina ollut hoikka ja hyvässä kunnossa, mutta e-pillerit aloitettua tuntuu pakkautuvan kaikki löllö just sisäreisiin ja takamukseen :s mikähän siinäkin on... Tsemppiä kuntoiluun! :)

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: hei totta! kiitti vinkistä;>

Anonyymi: no voi on :) ei ne kuvissa välity. Tai ainakin kiinteyttämisvaraa on:>

Kata: Siis juu ymmärsin sun pointin täysin ja oon ihan samaa mieltä sun kanssa, tosta postauksen tekstistä taisi saada väärän kuvan. Mä olen ennen ollut todella hoikassa ja timmissä kunnossa ja kun tiedän että mä pystyn näyttämään siltä niin haluan tehdä jotain asialle.. nimenomaan ei niinkään ne kilot, vaan se miltä tuntuu ja miltä näyttää.:) Ja jotenkin toi oma paino silti hiukan hirvittää koska en oo ikinä painanut näin paljon ja pelkään vaan että tästä lähtee alamäki ellen saa tätä alemmas ja kuriin.. :>
Mut joo totta, ei vaakaa kannatakaan kattoa, mullakaan ei ole, kävin äidin luona vaa'alla ja huomasin että hupskeikkkaa:)

Jonneli: voi kyllä on, ei niitä noista kuvista näe..:) Kiinteytysvaraa ainakin on vaikka kuinka! ja kesäkunto olis kyllä jees, jos se jonain kesänä onnistuisi!;D

Emppu: voi toi kommentti oli kuin suoraan mun suusta!;D Mulla on sama juttu, oon ollut tosi hoikka aina ja kun alotin muutama vuos sitten e-pillerit ni johan alko massaa kertymään..:/ nyt vaihdoin toisiin ja sama jatkuu..
Kiitti ja tsempit sinnekin! Toiv tänä kesänä olisin siinä trimmi kunnossa, tai edes lähes.. :)

noona kirjoitti...

Sulla on täsmälleen samat suunnitelmat kuin mullakin ja mehän hitto vie onnistutaan! Nyt oon oikeasti päättänyt, etten luovuta tän suhteen ollenkaan. Oonki alkanut liikkumaan suhteellisen paljon; uintia, kuntopyöräilyä ja lenkkeilyä riittää monta kertaa viikossa. Juoksemisen ajattelin aloittaa taas pitkästä aikaa! Tsemppiä sulle :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiva juttu, mäki aattelin vaikka oon suht hyvässä kunnossa mutta vielä kiinteyttää =) koska vaikkei muut sitä tajua, toisten mielestä on semmonen ihannekroppa, mut ku tiedän et saan paremmaksin sen niin eiku treeniä =) mutta semmonen olis toive, että voisitko laittaa joka sunnuntai tänne sun liikuntapäiväkirjan?
esim:
ma : lepo
Ti: spinning
Ke :sali
jne.. :) ?

Anonyymi kirjoitti...

vai että olet ollut tosi hoikka ja timmi pari vuotta sitten, JAAHAS, JUSTIINSA NII-NII

Sofia kirjoitti...

noona: oioi joo nyt me kyllä onnistutaan molemmat!;> tsempit sinnekin!;>

Anonyymi: totta! ite sen aina parhaiten tietää mitä itsellen täytyy tehdä:) Ja juu voin toki!:>

Anonyymi: voi voi raukkaa, tarkoitin että ENNEN olen ollut hoikassa kunnossa, oonko puhunut jotain että pari vuotta sitten.. jos olen en tarkoittanut, tarkoitin että ennen. Ja juu toki, tähän verrattuna olen ollut parikin vuotta sitten hoikemmassa kunnosssa.

Anonyymi kirjoitti...

Missä käyt jumppaamassa ja salilla? :)

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: Motivuksella. :-)

Inssu kirjoitti...

Oonko mä väärässä vai onko nyt tullu joku buumi (vai onko se jokavuotinen tähän aikaan), että täytyy saavuttaa hyvä kesäkunto? Ainakin useimmissa blogeissa bloggaajat tekee just tuota liikuntapäiväkirjaa ja puhuu kamalasti liikunnasta :-D No ei siinä mitään, ihan hyvin niin!

Mulla alko nyt kans sellanen pieni juttu, että syön karkkia ja sipsejä ym vaan lauantaina (enkä pitkin viikkoa) ja syön terveellisesti (iltapalaksi tänään söin porkkanan, jugurtin, leivän ja join teetä ja tuli tosi ylpee olo :D Ja toki alotan myös urheilemaan säännöllisesti, iskä teki ihan salitreeninki! Ja huomenna ekan kerran kokeilemaan zumbaa, vähän jännää :p

Inssu kirjoitti...

Hei pääsiskö jotenkin vielä sun vanhaan blogiin lukemaan juttuja?

Sofia kirjoitti...

Inssu: en tiedä! Ite en oo kyllä kauhean monessa paikassa törmännyt kuntoilubuumiin mutta varmaan aika moni kamppailee tällähetkellä kesäkunnon kanssa ;)
Ja hei se zumba on tosi hauskaa, tehokasta ja kivaa:) Mitä ite tykkäsit?:>

Ja mun vanhaa blogia saattaa jossain kohtaa päästä lukemaan, laitan siihen varmaan jonkun salasanan tai jotain :)

Inssu kirjoitti...

Mä tykkäsin siitä tosi paljon, mahtava musiikki ja liikkeet! Taitaa siitä tulla jokaviikkonen harrastus! :-D