keskiviikkona, helmikuuta 17

whatever makes you happy

Hola, ihanat naiset!
Mulla on teille ihana uutinen, jonka sain pari päivää sitten. Mä lähden ensi tiistaina Barcelonaan! Uskomatonta. Mun setä ja hänen vaimo asuu siellä ja he ottaisivat mielellään mut sinne kylään. Ihan tajutonta, en edes osaa kuvitella vielä että lähden. :-) Ja sen lisäksi, seuraavan viikon tiistaina tää lähtis 3 päiväksi Tukholmaan! ;> Reissua, reissua... Niin siis mähän palasin viime perjantaina juuri aiemmalta Stokiksen reissulta, kävin siellä vähän kalustemessuilla, jotka olivat kyllä pikkuinen pettymys.

Meillä on muuten koulussa myös vaatetuspuoli ja vaatetusalan 3-luokkalaiset ovat tehneet iiihania takki-viittoja ja eilen sain kuulla niiden olevan myynnissä! Yksi niistä pisti heti silmään upean värin, mielenkiintoisen ja omaperäisen mallin ja mielettömän ammattitaitoisesti tehdyn jäljen takia. No, kokeilin takkia/viittaa ja nyt siinä komeilee meikän nimi ja sana VARATTU. Eli se lähtee mulle mukaan heti kun ne saadaan hinnoiteltua. Oi, kevät tule jo! Otan teille kuvan siitä koulussa torstaina. :-)

Oon hävittänyt mun usbi johodon, joten sillä välin kun etsin sitä, laitan parin viikon takaisen asun tähän.
P.s pientä esimakua uudesta tukasta... ;-) Love it!

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Apua, eihän sua tunnista ollenkaan tummalla tukalla! Pistä parempaa kuvaa niin että naamakin näkyy :)

Ootteko Oton kans yhessä ku sulla on siitä kuva galtsussa?

Jenna kirjoitti...

toi eka asu on tosi kiva! ja miks ei toinenkin :-)

Venla kirjoitti...

Ihana toi eka asu! ♥ :) Oot tehny näköjääns melko radikaalin muutoksen tukassas, ois kiva nähdä parempaa kuvaa :)

Riikka kirjoitti...

Oi, Barcelona kuulostaa tosi hyvältä :) Oon suunnitellut että lähtisin poikakaverin kanssa sinne vapun aikoihin, kaikki on nyt vaan kiinni siitä saako se vapaata! Toivottavasti..

Ihana muuten toi alimmainen asu, noi shortsit on tosi kivat!

Anonyymi kirjoitti...

joo parempaa kuvaa ! Iteki oon ajatellu värjäämistä ruskeiks, kun nyt on tosi vaaleet ja haluisin vaihtelua. Mulla on aika samansävynen iho (ainaki mitä kuvista näkee ni näyttää samalta:D) niin olis kiva tietää mikä sävy sulla noissa on ja tsippatsappa nonii : D mut ihan paras blogi sulla jaja niin :)

Anonyymi kirjoitti...

Komppaan edellisiä, ihanat asut!
Voi ihanaa barcelonaan, on siellä ainakin hiukan lämpimämpää kuin täällä, eikä lunta! Otat meille sitten paljon kuvia sieltä? ;)

Ja kuvat hiuksista kehtiin!

Anonyymi kirjoitti...

tosi hyvännäköset noi sun farkkushortsit!!

Sindi kirjoitti...

Oot niin upein<3
Ihanaa matkaa ja kuvia tukasta!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat asut!

Emmi kirjoitti...

Ihanat asut ! :-)

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: haha joo laitan ;) Ja ei olla, se vaan on niin yybersöpö kuva :> (ja mitä, onko mun ikivänhat galleria tunnukset ihan ihmisten tiedossa?? voi hyi.. :D)

Jenna: voi kiitos!

Venla: kits<3 joo oon! Hiukan tää on tosta melkeen mustasta vaalentunut mutta kuitenkin! Laitan parempaa kuvaa jossain vaiheessa:>

Riikka: Voi toivottavasti saat! Teen heti jonku mini-matka postauksen kun tulen ;)
Ja kiitti!

Anonyymi: kiitoskiitos!:> Ja nää tummat sopii mulle yllättävän hyvin! Ajattelin ensin että näyttäisin ihan kalkilta mutta kaverit on sanoneet että jotenkin mun kasvot on paljon eloisamman väriset näillä :> Että rohkeasti vaan! ;) Laitan toki parempaa kuvaa:>

Anonyymi: kiitti! Ja otan juu paljon kuvia! :>

Anonyymi: kiits!

Sindi: aww kiitos<3

Anonyymi: kiitos!

Emmi: voi tänks! :)

Anonyymi kirjoitti...

Eii apuaaa ;O mitä oot tehnyt sun ihanalle tukalle! ei silleen et tumma ei sopis, mutta vaalee ol ehkä hiukan enemmän mun mieleen :)

Anonyymi kirjoitti...

molemmat asut on ihan huippuja<3