torstaina, helmikuuta 18

latest

Pari kivaa juttua mitä hankin tässä muutama päivä sitten. Odotan tosi kovaa plussa kelejä että saisi takin käyttöön! ..ja tietenkin sen ihanan nahkatakin, viitta-takin ja mahdollisen biker-takin jonka olen päättänyt metsästää käsiini Espanjasta tai Ruotsista. ;-)

1. Takki, täydellisen värinen, olisin kyllä halunnut ehkä vielä enemmän karun parkamaisen takin kevääksi mutta kelvatkoon!
2. Ihana kirkuvan punainen trikoomekko puhvi-hihoilla. Nyt kun kerran olen brunetti, sopii väritkin ihan eri tavalla, vaikka kyllä se musta silti tulee viemään voiton vaatteissa.. ;-)
3. Pappashortsit! Sopivan rennot, sikakivat ohuiden sukkisten ja ronskien korkojen kavereina.


lisää shoppailuja aion harrastaa "vasta" barcelonassa ja tukholmassa. :-)

Ja hei! Oletteko käyneet Barcelonassa? Kertokaa parhaimmat shoppailu mestat ja liikkeet! ..ei mitään ökykalliita..;> Mulla on vain pari päivää aikaa koluta koko kaupunki läpi, joten olisi kiva jos hiukan tietäisi etukäteen mihin olen menossa! Kiitos pupet!

12 kommenttia:

Jenah kirjoitti...

mä en sano barcelonasta mitään muuta, ku että pidä laukustas kaksin käsin kiinni! ja älä säilytä kaikkia rahoja samassa paikassa, ja laita nekin vetoketjujen taakse mikäli mahdollista. siellä lähtee lompakot kävelee tosi helposti ja huomaamatta!

Anonyymi kirjoitti...

Toi takki on ihana! Trendissä mm. kuolasin sitä kevääksi ;)

Pidä hauskaa Barcelonassa! Ja kuvaa paljon!

memma kirjoitti...

Juu..tosiaan ainaki Ramblasin alueella kannattaa olla tarkkana varkaiden takia.

Ja shoppailusta sen verran et ite ainaki ku Barcelonassa kävin niin kuljin Passeig de gracia kadulla. Löytyy kauppoja joka hintaluokkaan. Katu lähtee siitä Placa de catalynualta. Ja plussana siinä on myös se että kaks Gaudin rakennuksista sijaitsee kyseisellä kadulla :D

Anonyymi kirjoitti...

IHANAA että oot taas back! Tykkään sun blogista tosi paljon nimittäin! :)
Vieläkin tosin elättelen toiveita siitä opiskelupostauksesta... ;)

Mutta, oot ihana ja keep on going, tykkään sun tyylistäsi!

Jonneli

Anonyymi kirjoitti...

samaa itekin sanosin että pidä laukustas kunnolla kiinni!! olin muutaman päivän lomamatkalla barcelonassa ja näin kolme kertaa ku laukku ryöstettiin..

eMi kirjoitti...

mistä toi takki on?
mitä makso?
kuvaa päällä! :)

Anonyymi kirjoitti...

Noi shortsit on kivat!

Sofia kirjoitti...

Jenah: apua. mä otan jonkun juntin vyölaukun sinne! :/

Anonyymi: niin on! ja kiitos pidetään!;>

memma: aijai eikö kellään ole muuta sanottavaa kuin varas-asiaa.. :/ auts.
Tuo shoppailukatu+gaudit kuulostaa hyvältä samassa paketissa! ;>

Anonyymi-Jonneli: aww ihana :') No kuule voin kertoa että kauaa ei tarvitse elätellä, se postaus tulee nimittäin nopeammin kuin uskotkaan ;D

Anonyymi: HUI! sielläkö ne kaikki maailman rosvot asuu..? kääk. Kiitos varoituksesta!

eMi: Se on H&M:ltä ja maksoi muistaakseni 40e :-) Kuvaa päällä heti kun kelit sallii! ;)

Anonyymi: mustakin!

Anonyymi kirjoitti...

Mä tiedän, että kun ei tiedä koko tilannetta, on paha alkaa antamaan neuvoja, mutta silti mun on nyt pakko sanoa jotakin.

Mä olen ihan älyttömän pahoillani sun ja Oton tilanteesta. Itsekin eletään poikaystävän kanssa kaukosuhteessa intin takia. Ymmärsin että teillä tää kaukosuhdetilanne olisi tullut jatkumaan vielä Oton intinkin jälkeen? Ymmärrän täysin, miten vaikeeta tää on. Mut jos toista oikeesti rakastaa, niin kannattaa silti yrittää. Voisithan sä hakea harjoittelupaikkoja Oton asuinpaikan läheltä. Tai jos Otto muuttaisi samaan osoitteeseen sun kaa, saisi se intiltä lomakyyditykset sun luo. Anteeksi kun en pidä suutani kiinni, mutta sun kommenteistakin näkee että te välitätte vielä toisistanne paljon. Ei tarvitse edes kommentoida tätä mun viestiä mitenkään, mutta halusin vaan sanoa. Voimia joka tapauksessa, tapahtui mitä tapahtui <3

Sofia kirjoitti...

Anonyymi: tää kommentti meni ihanimpien saamieni kommenttien joukkoon. :') Puhut ihan täyttä asiaa! Niin mä vähän olin ajatellutkin että jotain harjoittelupaikkoja Espoosta yms ja opintojen loputtua muuttaisin niille suunnille itsekin ja hakisin töitä.. Pelkään vaan sitä että mä "tungen" toisen elämään. Otto kun on niin kovin määrätietoinen ja eteenpäin menevä niin mietin vaan että mihin koloon mä mahdan kuulua. Kun itse sitten taas kaikissa tekemisissäni mietin meitä ja meidän tulevaisuuden suunnitelmia. Ja se on myös se missä mulla on se kasvamisen paikka, mun pitää oppia elämään myös omaa elämää ja tekemään asioita joista haaveilen.. Mutta joo oot ihan oikeessa siinä että meillä on molemmilla vielä tosi vahvat tunteet toista kohtaan ja vähän puhuttiin että katottais tossa parin viikon päästä uudelleen kun otto tulee kansainväliseltä leiriltä Norjasta.. Kumpikaan ei oikein tiedä mitä haluaa mutta ikävä molemmilla niin kova ettei mitään järkeä :o

Kauhea kilometri vastaus ja älä todellakaan pahoittele, ihanaa ettet pitänyt suutasi kiinni. <3

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kuulla ettet loukkaantunut :) Mä ymmärrän ton niin hyvin, että kun suunnittelee omia juttuja, miettii vaan että miten se toimisi parhaiten molempien kohdalla. Mut toisaalta kaukosuhteessa on vähän pakko ajatellakin, että saa yhteistä aikaa järjestettyä. Koko intin ajan oon järkännyt viikonloput niin että on miehen kanssa saatu olla mahdollisimman paljon yhdessä. Itse tosin saan siitä paljon suuremmat omatunnontuskat jos on jotain omaa menoa, miehen mielestä siinä ei ole mitään väärää. Ja vaik välillä on rankkaa, ja ikävä on ihan helvetillinen, niin silti uskon että yhdessä on helpompi jaksaa kuin erillään. Koska jos ikävä on ihan kauhea kun näkee vaan viikonloppuisin, en halua ajatella mitä se olisi, jos ei näkisi ollenkaan. Mutta kuulostaa todella hienolta että harkitsette vielä yrittämistä, mä uskon ihan koko sydämestäni että se kannattaa <3

Sofia kirjoitti...

Toi kuulostaa niin tutulta. Ja joo, mä olin myös miettinyt meidän eroa, jo ennen kuin otto sitä mietti ja silti kun se päivä koitti, mä olin ihan hajalla. Kolme päivää pelkkää itkua ja jossittelua, miksi näin miksi..Että kyllä se erossa olo vaan tuntuu niin paljon pahemmalta ja päivistä selviää vaan silläkin että tietää toisen olevan aina siinä..
Ja kun me oltiin niin täydellisiä toisillemme, niin samanlaisia. Aika täydellinen pari vaikka itse sanonkin.. että kyllä se aika hyvän hukkaan heittämistä olisi jos tätä ei uudestaan mietittäisi.. :)
Ja ihana kuulla sun omasta kokemuksesta, kun noin samanlainen tilanne kuin mulla. Eli kyllä siitä siis selviää jos vaan rakkaus riittää... :>
Mut pidä sä peukkuja! ;) <3