keskiviikkona, syyskuuta 15

do the catwalk!

Moi.
Arvatkaas mitä jännää mä tein viime lauantaina. Olin mallina! Minä. Ensin ajattelin koko homman olevan pelkkä vitsi, ja että mua pyydetään nyt joksikin plusmalliksi. Eräs perhetuttu on erään vaateketjun johtaja ja pyysi mua malliksi yhteen näytökseen. Oli ihan hurjan mielenkiintoista, eikä mua loppujen lopuksi jännittänyt yhtään! Koko päivä oli ihan yhtä hullunmyllyä, ensin aamulla kampaaja laittoi hiukset ja iltapäivällä meikkaaja tuli laittamaan naaman kuntoon. Sitten harjoiteltiin näytöstä ja kokeiltiin uudestaan omia vaatteita. Oli kyllä aika kiva päästä kokemaan tämä puoli muotinäytöksestä!
Mulle laitettiin ihanat sotkukiharat ja mun hiukset oli tooosi isot! Tykkäsin ihan hulluna. Meikki oli ihanan tumma, smoky-eyesit ja kaikki. Ton voisin tehdä kyllä koska vain uusiksi! ...tai heti kun oon saanut tätä vartaloa vähän hallintaan..

Nää on otettu joskus la-aamupäivällä ja tossa vasta ekan kerran laitettu kiharaa, mutta vähän jotain käsitystä hiuksista. Me likes! Meikkiä ei ole tässä vielä laitettu, enkä edes tajunnut otattaa mitään kuvia missä näkyisi helahoito, buu.

Ja kyllä, oon ruvennut nyt ihan villiksi näiden postausten kanssa! ;-)
Ihan jokapäiväistä en tästä vielä tällä viikolla lupaa, nimittäin mulla on yksi todella iso sisustustyö työn alla ja loppua ei näy. Ainiin paitsi että sen palautus pitäisi olla huomenna, keh keh. Taidan ottaa nyt kynän ja viivottimen käteen ja jatkaa piirtämistä ennen illan töitä..

6 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Ihanalta näyttää noi hiukset!

Maya kirjoitti...

Oi vitsi, varmasti hauska päästä tollaseen. Olisinpa ollut kasomassa!

Milja kirjoitti...

Miten sulle tehtiin noi kiharat? Ihan mielöttömän upeet :)

Jose kirjoitti...

Uuh, itellä olis lavakeikistelyä edessä huomenna ja ens viikolla kaverin mallina. Lavalla olemisesta en niinkään tykkää, mutta hiukset ja meikki on ihan parasta! Oon ihan maallikko enkä todellakaan mallinmitoissa, mutta onneks tällasissa tapahtumissa ei tarvii ollakaan. :)

Jos sua (tai jotakuta lukijaa) kiinnostaa nähdä valmistuvien suunnittelijoiden tuotoksia ni ens viikon perjantaina on näytökset Turussa (http://www.facebook.com/home.php?#!/event.php?eid=155965511087085).

AnsQ kirjoitti...

Huuu mitkä pääkarvat, on ehaanat siis! 8) Töitä ja koulua samana päivänä? - En pystyis :D

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei nyt tähän postaukseen erityisemmin liity, mutta mutta anyways,
onko se sun samsungin maailman suloisin puhelin toiminut hyvin? että ei mitään ärsyttäviä koskeutsnäytön vammailuja tms säätöä?:)

ite oon tässä nyt miettimässä just millaista sitä lähtis ostamaan, ja toi on niin herkku että mieli tekis tuollainen hankkia!
kiitoksia vastauksesta jo etukäteen! :)

- R